5 563834 Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 909 Çözümler 4 15 Temmuz 2022 #1 Cihazım Redmi Note 8 MIUI 12.5.2 sürümünde; Mobil veriyi açınca donma, kasma, gecikme yaşanıyor bunun sebebi yazılımsal mıdır donanımsal mıdır? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler ... Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2022
Cihazım Redmi Note 8 MIUI 12.5.2 sürümünde; Mobil veriyi açınca donma, kasma, gecikme yaşanıyor bunun sebebi yazılımsal mıdır donanımsal mıdır? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler ...
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.326 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #2 563834 dedi: Cihazım Redmi Note 8 MIUI 12.5.2 sürümünde; Mobil veriyi açınca donma, kasma, gecikme yaşanıyor bunun sebebi yazılımsal mıdır donanımsal mıdır? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler ... Genişletmek için tıkla... Bu aralar tökezledi o cihaz yazılımsal bir sorun efendim telefunun donanımına göre çok ağır yazılım kurmuşlar ondan kaynaklı. Artı 0 Eksi
563834 dedi: Cihazım Redmi Note 8 MIUI 12.5.2 sürümünde; Mobil veriyi açınca donma, kasma, gecikme yaşanıyor bunun sebebi yazılımsal mıdır donanımsal mıdır? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler ... Genişletmek için tıkla... Bu aralar tökezledi o cihaz yazılımsal bir sorun efendim telefunun donanımına göre çok ağır yazılım kurmuşlar ondan kaynaklı.
KS KS 5 563834 Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 909 Çözümler 4 15 Temmuz 2022 #3 Jezo dedi: Bu aralar tökezledi o cihaz yazılımsal bir sorun efendim telefunun donanımına göre çok ağır yazılım kurmuşlar ondan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Hangi yazılımı kurmamı önerirsiniz hocam? Artı 0 Eksi
Jezo dedi: Bu aralar tökezledi o cihaz yazılımsal bir sorun efendim telefunun donanımına göre çok ağır yazılım kurmuşlar ondan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Hangi yazılımı kurmamı önerirsiniz hocam?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.326 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #4 563834 dedi: Hangi yazılımı kurmamı önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok maalesef internetten araştırabilirsiniz ya da buradaki arkadaşlara söyleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
563834 dedi: Hangi yazılımı kurmamı önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok maalesef internetten araştırabilirsiniz ya da buradaki arkadaşlara söyleyebilirsiniz.