Redmi Note 8 olması gereken hızda şarj olmuyor

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Şarj adaptörüm aşırı ısınıyordu ve aşırı ısındığı zaman da şarj etmiyordu telefonu. Bende şoktan 130 TL'ye asonic 20 watt hızlı şarj adaptörü aldım telefon eskisinden hızlı şarj oluyor o kısımda bir sorun yok ancak accubattery ile şarj hızına baktığımda en yüksek 12 watt gördüm 20 watt şarj aleti değil mi bu? Neden 12 watt ile şarj ediyor.
Adaptör: https://www.hepsiburada.com/asonic-as-x225-20w-quick-3-0-hizli-beyaz-sarj-adaptoru-pm-HBC00003ZLLZB

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj adaptörüm aşırı ısınıyordu ve aşırı ısındığı zaman da şarj etmiyordu telefonu. Bende şoktan 130 TL'ye asonic 20 watt hızlı şarj adaptörü aldım telefon eskisinden hızlı şarj oluyor o kısımda bir sorun yok ancak accubattery ile şarj hızına baktığımda en yüksek 12 watt gördüm 20 watt şarj aleti değil mi bu? Neden 12 watt ile şarj ediyor.
Adaptör: https://www.hepsiburada.com/asonic-as-x225-20w-quick-3-0-hizli-beyaz-sarj-adaptoru-pm-HBC00003ZLLZB
Telefonun 12 watt destekliyor olabilir.

Cihazın 18w destekliyor. Linkteki adaptör zaten kalitesiz bir şeye benziyor.

Hayır 15 watt destekliyor ancak neden 12 watt çekiyor
Adaptorden dolayı.

Cihazın 18W destekliyor. Linkteki adaptör zaten kalitesiz bir şeye benziyor.

Adaptorden dolayı.

Adaptörden olduğu kesin midir hocam Asonic pek de kaliteli bir marka gibi durmuyor ama bunu bulabildim mecbur

Adaptörden olduğu kesin midir hocam Asonic pek de kaliteli bir marka gibi durmuyor ama bunu bulabildim mecbur

Kesin diyemem. Anker gibi markaların adaptörü ile deneseniz belki fark eder.

Orj. 18w adaptör ile deneme imkanınız var mı?

Kesin diyemem. Anker gibi markaların adaptörü ile deneseniz belki fark eder.

Evde farklı bir adaptör daha buldum bu Samsung'un adaptörü orijinal mi bilmiyorum ancak 15 watt gösteriyor onu takınca da 7 8 watt arası çekiyor

Orj. 18W adaptör ile deneme imkanınız var mı?

Arkadaşımda orijinal adaptör vardı onunla deneyince tam 15 watt çekiyor o.adaptör de 22.5 watt

Evde farklı bir adaptör daha buldum bu Samsung'un adaptörü orijinal mi bilmiyorum ancak 15 watt gösteriyor onu takınca da 7 8 watt arası çekiyor
Xiaomi'nin orijinal 18w adaptörünü bulabilirseniz düzgün calisacagini düşünüyorum.

Sanırım telefonun şarj girişi ile alakalı olabilir ikinci el aldım. Temiz telefon ancak içini bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı