B BurhanAb Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #1 Redmi Note 8 kullanıyorum kendi orijinal adaptörü bir de 3A'lık kablo kullanıyorum. Zarar verir mi? Bilgili birisi varmı? Son düzenleme: 22 Haziran 2022
Redmi Note 8 kullanıyorum kendi orijinal adaptörü bir de 3A'lık kablo kullanıyorum. Zarar verir mi? Bilgili birisi varmı?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.039 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 27 Haziran 2022 #2 Zarar vermez hocam. Telefon kendisi zaten ayarlıyor. Note 8 Pro cihazımda da orijinal 33W adaptörü ve 3A kablosu var. Sıkıntı yaşamadım. Yine de buraların en bilgilisi olan @BERWAR hocama sormadan geçmeyelim. Seviyoruz sizi hocam. Kolay gelsin.
Zarar vermez hocam. Telefon kendisi zaten ayarlıyor. Note 8 Pro cihazımda da orijinal 33W adaptörü ve 3A kablosu var. Sıkıntı yaşamadım. Yine de buraların en bilgilisi olan @BERWAR hocama sormadan geçmeyelim. Seviyoruz sizi hocam. Kolay gelsin.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.963 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #3 Sıkıntı olmaz, telefon desteklediği kadar güç çeker.