Başka oyunlardan kastın nedir? Ayrıca bende eskiden GFX Tool kullanıyordum 60 FPS'in yarattığı fazla sıcaklık batarya ve anakart için pek de yararlı olmuyor. Elime gelmiyor o kadar sıcak değil deme, oluyor.
Eğer telefonu uzun süredir formatlamadıysan ve APK'lı oyunlar indirdiysen virüs olabilir bir de Note 8'de 60 FPS alabiliyorsun sen neden gittin 30 FPS'ye sabitledin Note 7'de bile HD'de oynuyorsun.
Eğer telefonu uzun süredir formatlamadıysan ve APK'lı oyunlar indirdiysen virüs olabilir bir de Note 8'de 60 FPS alabiliyorsun sen neden gittin 30 FPS'ye sabitledin Note 7'de bile HD'de oynuyorsun.
Başka oyunlardan kastın nedir? Ayrıca bende eskiden GFX Tool kullanıyordum 60 FPS'in yarattığı fazla sıcaklık batarya ve anakart için pek de yararlı olmuyor. Elime gelmiyor o kadar sıcak değil deme, oluyor.
Başka oynadığın oyunlarda FPS kilidi olabilir. Mesela NFS no limits'de FPS kilidi var diye biliyorum bu sebepten ötürü 30 FPS alıyor olabilirsiniz. FPS limiti oyun yapımcısı ile alakalı ve kaldırılamaz. Fakat San Andreas'ı akıcı bir şekilde oynaman gerekiyor o cihazda. Son zamanlarda MIUI ile ilgili güncelleme yaptınız mı? Eğer öyleyse güncelleme yüzünden Optimizasyon ile ilgili bir problem olabilir. Ayrıca cihazı sıfırlamak çözüm olabilir.