Redmi Note 8 Pro bataryasını değiştirmek mantıklı mı?

Bütçe
600

Lowlyy

Decapat
Daha fazla  
Elimde 1 tane Redmi Note 8 Pro telefon var ve bu telefon genelde sarjı 5 dakikada %1 gidiyor (Bazen daha hızlı ve bu oyunlarda değil gündelik kullanımda) ve şarj genelde %40 altındayken kapanıp açılıyor. Sizce batarya degiştirmem mantıklı mı yani orijinal kalsın mı degiştirmeli miyim? Degiştirilsem de ne takmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Size yetiyorsa, telefonda çok vakit öldürmüyorsanız değiştirilebilir. Yeni telefon alayım deseniz eli yüzü düzgün olanlar 20 binden başlıyor zaten. İşçilik dahil orijinal veya kaliteli bir orijinal olmayan batarya ile değiştirseniz işçilik dahil maksimum 2 bin tutar.

Batarya olarak bunu önerebilirim, eski telefonum 6s'de bunu takmıştım ve oyun oynayınca %1 şarjı 4-5 dakikada bir gidiyordu. tabi bu süre ilerde düştü. 5 dakikada %1 gidiyor ise pil sağlığınız bayağı düşmüş demektir. Benim telefonumun pil sağlığı %70, yazılımdan kaynaklı ve ekranı 120 Hz olduğundan şarjı daha hızlı gidiyor. Ona rağmen normal kullanımda seninkinden uzun gidiyor.

Sarı sitede 2 tane batarya buldum orijinal adam 4 ay kullanmış sonra anakart arza açmiş 4aydırda batarya boşta duruyor onu almayı düşünüyorum.

Sarı sitede bir tane batarya buldum adamın bataryasıda kötüleyip orijinal batarya ile degişmiş. Adam 4 ay kullanmış sonra anakart arza açmiş 4 aydırda batarya boşta duruyor onu almayı düşünüyorum.

Anakart neden arıza vermiş? Batarya problemli bir arıza olup olmadığını öğrenin. Bir de bataryada sıfır almaya bakın derim.

Adama yazdım şimdi. Batarya 0 bir şekilde almak bulmak zor ve pahalı ve çoğu orijinal degil.

Hocam telefonculara gitseniz sıfırını bulurlar size. Batarya işi sıkıntılıdır biraz. 300 400'den kaçayım derken elinizdekinden de olmayın. Karar sizin tabi.

Note 8 Pro zaten sizi çok uzun süre götürmez, benim attığım linkteki markayı önceden kullandım. İlk 1 sene gayet güzel gidiyor şarjı. Sonradan kötüleşiyor ama yine iyi gidiyor. Kısaca bu batarya 1.5-2 yıl sizi sorunsuz götürür. Değiştirmesi basit zaten, kendiniz yaparsınız. Yapamam derseniz telefoncu yapar 5 Dk'lık işlem.

Hocam telefonculara gitseniz sıfırını bulurlar size. Batarya işi sıkıntılıdır biraz. 300 400'den kaçayım derken elinizdekinden de olmayın. Karar sizin tabii.

3-4 telefoncuya sordum fiyat için 600-700diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…