Redmi Note 8 Pro Bluetooth bağlantısı kesilmesi

AhmetFarukD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 8 Pro cihaz kullanıyorum. Bluetooth kulaklık bağlıyken bazen 2 saatte bir bazen 30, bazen 15 dakikada bir bağlantı kesiliyor ve yeniden bağlanmak zorunda kalıyorum. Bunun çözümü var mı?

Babamda da Redmi Note 8 Pro var, dediğin gibi onda da oluyor, başka saçmalıkları da var, Widget'lar ne yaparsam yapayım çalışmıyor, Saat ve Hava Durumu hariç, tahminimce pil tasarrufu için bu arka planda çalışan uygulamaları durduruyor ama ne yaparsam yapayım, bu uygulamaya pilden tasarruf etme desem de yine kendi bildiğini yapıyor, ben de bulamadım çözümü.

Anker Soundcore R50i.

Yerinde olsam sırayla şunları yapardım.
Kulaklığı başka telefonlara bağlayıp sorunun telde mi kulaklıkta mı olduğunu anlardım.
Sonra kulaklığı sıfırlardım düzelmezse.
Hard reset atardım düzelmezse.
ROM değiştirirdim atıyorum MIUI 12.5'te isem Mi Flash ile 12.0. 8 sürümüne geçerdim.

Başka kulak ile de denedim sorun telefondaymış. Kulaklığı resetledim ama nafile. Hard reset atmak düzeltebilir ama telefon yurtdışı IMEI atılmış, eğer sıfırlarsam gidecek. Yine de IMEI atmayı öğrenip, yapabilirim

IMEI atmak keşke öyle kolay olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…