Redmi Note 8 Pro Cam Önerisi

Makaleler
4
RN8 Pro için cam arıyorum, Nano cam olursa iyi olur biraz araştırdım ama hangi marka daha iyidir bilemedim, iyi olduğunu bildiğiniz markalar var mı? Bütçe fark etmez.

Bu da normal nano cam fiyatı 25 TL. Ak akçe sitelerine bak orada daha ucuz varsa o sitelerden al.

Nano cam'dan daha iyi koruyan görüntüyü'de bozmayan şu modele bakabilirsin. Xiaomi Redmi Note 8 Pro Tam Kapatan Privacy Hayalet Cam Ekran Koruyucu
Bu ekran koruyucuları başka bir telefonda inceleme fırsatım oldu, ekran kalitesini bozuyor biraz.
Arkadaşın önerisi güzel, fiyat olarak aşırıya kaçmana gerek yok. Şahsen ben telefonlarıma şimdiye kadar hep ucuz olan cam koruyucusu taktım. Bu arada Note 8 PRO mu aldın?
Evet.

Hayırlı olsun.

Şu konuda Note 8 PRO ile ilgili deneyimlerini arkadaşa aktarır mısın? Note 8 PRO kullanıcılarından yorum istiyor.

Büyük ihtimal bundan alırım ama yanlarda 1-2mm lik boşluk bırakıyor bu boşluk telefonu kullanırken sorun çıkartır mı acaba? Sanal tuşları kapattım geri gelmek için falan sağ soldan çekmek gerekiyor onun için de çerçevelerden itibaren çekmek gerekiyor bu cam çerçeveleri kapatmıyor ekranı kapatıyor sadece.
@Ctvxn Ayın 12. sonra aldıysanız cihazda Google hizmetleri çalışmayacak bilginize.
Olaydan haberim var telefonu geçen salı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…