Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.829 Çözümler 7 3 Nisan 2022 #1 Merhabalar. Sanırım ses kısma tuşum bozulmuş basılı kalıyor. Sesi açıyordum sürekli kendisi kısıyordu. Telefonu kapatıp açayım dedim Fastboot'a girdi ve çıkmıyor. Bunun çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2022
Merhabalar. Sanırım ses kısma tuşum bozulmuş basılı kalıyor. Sesi açıyordum sürekli kendisi kısıyordu. Telefonu kapatıp açayım dedim Fastboot'a girdi ve çıkmıyor. Bunun çözümü var mıdır?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.807 Makaleler 18 Çözümler 449 Yer Valisiz Vilayet! 3 Nisan 2022 #2 Ses açma ve kapatma tuşuna 10 15 saniye basılı tutun kapanacaktır. Kendi cihazım budur, yazayım istedim. Doğruluğundan emin olmak için cihazımda denedim. Dediğim gibi yapacaksınız, FastBoot modundan çıkacaktır.
Ses açma ve kapatma tuşuna 10 15 saniye basılı tutun kapanacaktır. Kendi cihazım budur, yazayım istedim. Doğruluğundan emin olmak için cihazımda denedim. Dediğim gibi yapacaksınız, FastBoot modundan çıkacaktır.
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.829 Çözümler 7 3 Nisan 2022 #3 KojiroHyuga04 dedi: Ses açma ve kapatma tuşuna 10 15 saniye basılı tutun kapanacaktır. Kendi cihazım budur, yazayım istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tuşa sert basmadım hiç. Neden böyle basılı kaldığını bilmiyorum. Servise göndersem garantiden yaparlar mı acaba?
KojiroHyuga04 dedi: Ses açma ve kapatma tuşuna 10 15 saniye basılı tutun kapanacaktır. Kendi cihazım budur, yazayım istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tuşa sert basmadım hiç. Neden böyle basılı kaldığını bilmiyorum. Servise göndersem garantiden yaparlar mı acaba?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.807 Makaleler 18 Çözümler 449 Yer Valisiz Vilayet! 3 Nisan 2022 #4 Tuşunuz bozulmuş olabilir belki de. Garantisi varsa servise yollayın, yoksa da güvendiğiniz bir telefoncuya cihazı götürün ve tuşunuzu yaptırın. Ya da tuşu biraz oynatmayı deneyin, belki gevşer.
Tuşunuz bozulmuş olabilir belki de. Garantisi varsa servise yollayın, yoksa da güvendiğiniz bir telefoncuya cihazı götürün ve tuşunuzu yaptırın. Ya da tuşu biraz oynatmayı deneyin, belki gevşer.
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.829 Çözümler 7 3 Nisan 2022 #5 KojiroHyuga04 dedi: Tuşunuz bozulmuş olabilir belki de. Garantisi varsa servise yollayın, yoksa da güvendiğiniz bir telefoncuya cihazı götürün ve tuşunuzu yaptırın. Ya da tuşu biraz oynatmayı deneyin, belki gevşer. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine düzeldi şu an sanırım.
KojiroHyuga04 dedi: Tuşunuz bozulmuş olabilir belki de. Garantisi varsa servise yollayın, yoksa da güvendiğiniz bir telefoncuya cihazı götürün ve tuşunuzu yaptırın. Ya da tuşu biraz oynatmayı deneyin, belki gevşer. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine düzeldi şu an sanırım.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.807 Makaleler 18 Çözümler 449 Yer Valisiz Vilayet! 3 Nisan 2022 #6 Güzel o zaman.
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.829 Çözümler 7 3 Nisan 2022 #7 KojiroHyuga04 dedi: Ses açma ve kapatma tuşuna 10 15 saniye basılı tutun kapanacaktır. Kendi cihazım budur, yazayım istedim. Doğruluğundan emin olmak için cihazımda denedim. Dediğim gibi yapacaksınız, FastBoot modundan çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Burada dediğiniz ses açma ve ses kapatma mı yoksa ses açma ve güç mü? Kapatma kelimesinden dolayı diyorum telefonu kapatma tuşu mu yani? Bir de bu sorun birkaç kez daha tekrarlamış cihazda daha önceden. Sonra düzeliyormuş kendi kendine 10 15 dk bekleyince.
KojiroHyuga04 dedi: Ses açma ve kapatma tuşuna 10 15 saniye basılı tutun kapanacaktır. Kendi cihazım budur, yazayım istedim. Doğruluğundan emin olmak için cihazımda denedim. Dediğim gibi yapacaksınız, FastBoot modundan çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Burada dediğiniz ses açma ve ses kapatma mı yoksa ses açma ve güç mü? Kapatma kelimesinden dolayı diyorum telefonu kapatma tuşu mu yani? Bir de bu sorun birkaç kez daha tekrarlamış cihazda daha önceden. Sonra düzeliyormuş kendi kendine 10 15 dk bekleyince.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.807 Makaleler 18 Çözümler 449 Yer Valisiz Vilayet! 3 Nisan 2022 #8 Ses açma ve güç tuşu, belirtmeyi unutup hayati bir hata yapmışım. Özür dilerim.