Kadiroztas Zeptopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #11 berksrl dedi: Redmi Note 8 Genişletmek için tıkla... Benim de 8 pro guncellesem gider mi IMEI bir de güncelleme yapıldığında cihaz sıfırlanıyor mu?
berksrl dedi: Redmi Note 8 Genişletmek için tıkla... Benim de 8 pro guncellesem gider mi IMEI bir de güncelleme yapıldığında cihaz sıfırlanıyor mu?
berksrl Decapat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #12 Kadiroztas dedi: Benim de 8 Pro guncellesem gider mi IMEI bir de güncelleme yapıldığında cihaz sıfırlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır güncelleme yapıldığında cihaz sıfırlanmaz veya IMEI gitmez sadece cihazı fabrika ayarlarına döndürürsen IMEI gider.
Kadiroztas dedi: Benim de 8 Pro guncellesem gider mi IMEI bir de güncelleme yapıldığında cihaz sıfırlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır güncelleme yapıldığında cihaz sıfırlanmaz veya IMEI gitmez sadece cihazı fabrika ayarlarına döndürürsen IMEI gider.
Kadiroztas Zeptopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #13 berksrl dedi: Hayır güncelleme yapıldığında cihaz sıfırlanmaz veya IMEI gitmez sadece cihazı fabrika ayarlarına döndürürsen IMEI gider. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi günler
berksrl dedi: Hayır güncelleme yapıldığında cihaz sıfırlanmaz veya IMEI gitmez sadece cihazı fabrika ayarlarına döndürürsen IMEI gider. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi günler
Batili3 Decapat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #14 @Kadiroztas IMEI gitti mi?