S szep Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 761 Çözümler 1 8 Mart 2025 #1 Dün TWRP üzerinden Custom ROM yüklemeye çalışırken brick oldu. Ne yapabilirim?
E ETORQ Picopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 Bildiğim kadarıyla bir çözümü yok, adı üstünde "brick".
S szep Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 761 Çözümler 1 8 Mart 2025 #3 ETORQ dedi: Bildiğim kadarıyla bir çözümü yok, adı üstünde "brick". Genişletmek için tıkla... Başka forumlarda yapan onlarca kişi var hocam ama ben o kadar anlayamıyorum.
ETORQ dedi: Bildiğim kadarıyla bir çözümü yok, adı üstünde "brick". Genişletmek için tıkla... Başka forumlarda yapan onlarca kişi var hocam ama ben o kadar anlayamıyorum.
C catharsis Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #4 szep dedi: Dün TWRP üzerinden Custom ROM yüklemeye çalışırken brick oldu. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben dün Redmi Note 9 Hardbrick olmuştu açtım belki aynı şeyler işe yarayabilir bir bakayım. catharsis dedi: Ben dün Redmi Note 9 Hardbrick olmuştu açtım belki aynı şeyler işe yarayabilir bir bakim. Hocam sana yardım etmeye çalışayım bana ulasabilecegin bir yer var mı hiç yoksa deniyelim. Genişletmek için tıkla... szep dedi: Dün TWRP üzerinden Custom ROM yüklemeye çalışırken brick oldu. Ne yapabili. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 11 Mart 2025
szep dedi: Dün TWRP üzerinden Custom ROM yüklemeye çalışırken brick oldu. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben dün Redmi Note 9 Hardbrick olmuştu açtım belki aynı şeyler işe yarayabilir bir bakayım. catharsis dedi: Ben dün Redmi Note 9 Hardbrick olmuştu açtım belki aynı şeyler işe yarayabilir bir bakim. Hocam sana yardım etmeye çalışayım bana ulasabilecegin bir yer var mı hiç yoksa deniyelim. Genişletmek için tıkla... szep dedi: Dün TWRP üzerinden Custom ROM yüklemeye çalışırken brick oldu. Ne yapabili. Genişletmek için tıkla...
S szep Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 761 Çözümler 1 15 Mart 2025 #5 catharsis dedi: Ben dün Redmi Note 9 Hardbrick olmuştu açtım belki aynı şeyler işe yarayabilir bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözebilirim hocam?
catharsis dedi: Ben dün Redmi Note 9 Hardbrick olmuştu açtım belki aynı şeyler işe yarayabilir bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözebilirim hocam?
C catharsis Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #6 szep dedi: Nasıl çözebilirim hocam. szep dedi: Nasıl çözebilirim hocam? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi yaparsanoz olacağını düşünüyorum benim yaptığım işlemlerde yaklasık aynıydı olmazsa yazın gene birseylerler yapmayı deniyelim.
szep dedi: Nasıl çözebilirim hocam. szep dedi: Nasıl çözebilirim hocam? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi yaparsanoz olacağını düşünüyorum benim yaptığım işlemlerde yaklasık aynıydı olmazsa yazın gene birseylerler yapmayı deniyelim.
S szep Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 761 Çözümler 1 19 Mart 2025 #7 catharsis dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi yaparsanoz olacağını düşünüyorum benim yaptığım işlemlerde yaklasık aynıydı olmazsa yazın gene birseylerler yapmayı deniyelim. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı hocam. Son adımda.
catharsis dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi yaparsanoz olacağını düşünüyorum benim yaptığım işlemlerde yaklasık aynıydı olmazsa yazın gene birseylerler yapmayı deniyelim. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı hocam. Son adımda.
C catharsis Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #8 szep dedi: Maalesef olmadı hocam. Son adımda. Genişletmek için tıkla... Ne dedi
S szep Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 761 Çözümler 1 15 Nisan 2025 #9 catharsis dedi: Ne dedi Genişletmek için tıkla... Hata verdi.
C catharsis Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #10 Bili szep dedi: Hata verdi. Genişletmek için tıkla... yorum o hatanın çözümünü büyük ihtimalle bendede vermişti o flash toolda
Bili szep dedi: Hata verdi. Genişletmek için tıkla... yorum o hatanın çözümünü büyük ihtimalle bendede vermişti o flash toolda