freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Bende stabil hatası en az olan bir ROM arıyorum.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 18 Şubat 2023 #2 Bunu bir test edin crDroid.net - Download crDroid v9 for Redmi Note 8 Pro (begonia)
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #3 Pencere bakıcısı dedi: Bunu bir test edin crDroid.net - Download crDroid v9 for Redmi Note 8 Pro (begonia) Genişletmek için tıkla... Hocam crDroid nasıl hiç kullandınız mı?
Pencere bakıcısı dedi: Bunu bir test edin crDroid.net - Download crDroid v9 for Redmi Note 8 Pro (begonia) Genişletmek için tıkla... Hocam crDroid nasıl hiç kullandınız mı?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 18 Şubat 2023 #4 freedomx dedi: Hocam crDroid nasıl hiç kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet kullandım fazla özeleştirme seçenekleri sunuyor batarya konusunda iyi amma Redmi Note 8 Pro denemedim Redmi 9T denedim.
freedomx dedi: Hocam crDroid nasıl hiç kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet kullandım fazla özeleştirme seçenekleri sunuyor batarya konusunda iyi amma Redmi Note 8 Pro denemedim Redmi 9T denedim.
AppImage Decapat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 261 Çözümler 5 18 Şubat 2023 #5 freedomx dedi: Hocam crDroid nasıl hiç kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben yaklaşık 5.5 saat ekran süresi aldım o romda.
freedomx dedi: Hocam crDroid nasıl hiç kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben yaklaşık 5.5 saat ekran süresi aldım o romda.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #6 AppImage dedi: Ben yaklaşık 5.5 saat ekran süresi aldım o ROM'da. Genişletmek için tıkla... MIUI 12.5'ta TWRP atmak ayrı bir sıkıntı uygun TWRP dosyası bulamıyorum.
AppImage dedi: Ben yaklaşık 5.5 saat ekran süresi aldım o ROM'da. Genişletmek için tıkla... MIUI 12.5'ta TWRP atmak ayrı bir sıkıntı uygun TWRP dosyası bulamıyorum.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 18 Şubat 2023 #7 freedomx dedi: MIUI 12.5'ta TWRP atmak ayrı bir sıkıntı uygun TWRP dosyası bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu indirin Xiaomi Redmi Note 8 Pro (begonia) build releases | OrangeFox Recovery Downloads
freedomx dedi: MIUI 12.5'ta TWRP atmak ayrı bir sıkıntı uygun TWRP dosyası bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu indirin Xiaomi Redmi Note 8 Pro (begonia) build releases | OrangeFox Recovery Downloads
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #8 Pencere bakıcısı dedi: Bunu indirin Xiaomi Redmi Note 8 Pro (begonia) build releases | OrangeFox Recovery Downloads Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum TWRP ile ayni mi, sitede unsupported yaziyor. Telefonu daha once brick etmistim yanlış recovery dosyasi yukledigim icin.
Pencere bakıcısı dedi: Bunu indirin Xiaomi Redmi Note 8 Pro (begonia) build releases | OrangeFox Recovery Downloads Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum TWRP ile ayni mi, sitede unsupported yaziyor. Telefonu daha once brick etmistim yanlış recovery dosyasi yukledigim icin.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 19 Şubat 2023 #9 freedomx dedi: Hocam kurulum TWRP ile ayni mi, sitede unsupported yaziyor. Telefonu daha once brick etmistim yanlış recovery dosyasi yukledigim icin. Genişletmek için tıkla... Bu destek aslında geliştirirmiyor demek bu mavi TWRP ile aynı özelliklere sahip bir farkı yok.
freedomx dedi: Hocam kurulum TWRP ile ayni mi, sitede unsupported yaziyor. Telefonu daha once brick etmistim yanlış recovery dosyasi yukledigim icin. Genişletmek için tıkla... Bu destek aslında geliştirirmiyor demek bu mavi TWRP ile aynı özelliklere sahip bir farkı yok.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #10 ROM'u yükledim ama Google uygulamamaları yok Pencere bakıcısı dedi: Bu destek aslında geliştirirmiyor demek bu mavi TWRP ile aynı özelliklere sahip bir farkı yok. Genişletmek için tıkla...
ROM'u yükledim ama Google uygulamamaları yok Pencere bakıcısı dedi: Bu destek aslında geliştirirmiyor demek bu mavi TWRP ile aynı özelliklere sahip bir farkı yok. Genişletmek için tıkla...