G gurkanbabba Femtopat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #1 Merhaba, Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Adaptörüm sağlam fakat kablom bozuldu. 18W - 3A kabloya ihtiyacım var, önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2024
Merhaba, Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Adaptörüm sağlam fakat kablom bozuldu. 18W - 3A kabloya ihtiyacım var, önerilerinizi bekliyorum.
ahmetersöz26 Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #2 gurkanbabba dedi: Merhaba, Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Adaptörüm sağlam fakat kablom bozuldu. 18W - 3A kabloya ihtiyacım var, önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Yıllardır Ugreen kullanıyorum tavsiye ederim malzeme kalitesi olarak çok iyi hiç bozulmadı. ahmetersöz26 dedi: Yıllardır Ugreen kullanıyorum tavsiye ederim malzeme kalitesi olarak çok iyi hiç bozulmadı. Genişletmek için tıkla... Amazon
gurkanbabba dedi: Merhaba, Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Adaptörüm sağlam fakat kablom bozuldu. 18W - 3A kabloya ihtiyacım var, önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Yıllardır Ugreen kullanıyorum tavsiye ederim malzeme kalitesi olarak çok iyi hiç bozulmadı. ahmetersöz26 dedi: Yıllardır Ugreen kullanıyorum tavsiye ederim malzeme kalitesi olarak çok iyi hiç bozulmadı. Genişletmek için tıkla... Amazon