freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.371 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #1 Telefona stock room yükledim yüklendikten sonra *#06# tusladigimda imeil alınamıyor duyur ama şebeke geliyor. Acaba IMEI'li sildi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2022
Telefona stock room yükledim yüklendikten sonra *#06# tusladigimda imeil alınamıyor duyur ama şebeke geliyor. Acaba IMEI'li sildi mi?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.589 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #2 Stock ROM yüklemeden önce sanırım telefon rootluydu. Ve sizde yedek almadan ROM attınız. Geçmiş olsun. Telefon kaçak değilse garantiye verin.
Stock ROM yüklemeden önce sanırım telefon rootluydu. Ve sizde yedek almadan ROM attınız. Geçmiş olsun. Telefon kaçak değilse garantiye verin.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.371 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #3 Umut Nas dedi: Stock ROM yüklemeden önce sanırım telefon rootluydu. Ve sizde yedek almadan ROM attınız. Geçmiş olsun. Telefon kaçak değilse garantiye verin Genişletmek için tıkla... Sorun attığım hindistan versiyondu.miui 11 geri döndüm sorun çözülüdü.telefon şimdi daha iyi
Umut Nas dedi: Stock ROM yüklemeden önce sanırım telefon rootluydu. Ve sizde yedek almadan ROM attınız. Geçmiş olsun. Telefon kaçak değilse garantiye verin Genişletmek için tıkla... Sorun attığım hindistan versiyondu.miui 11 geri döndüm sorun çözülüdü.telefon şimdi daha iyi