Redmi Note 8 Pro kamera açılmıyor

ZekeriyaY

Zeptopat
Daha fazla  
Hocam eve geldiğinizde Team wiener programı ile halledeceğim size. Korkmayın ben 2017'den bu yana Xiaomi kullanıyorum. Bu işlerde fenayım :)

Hocam merhaba Redmi Note 8 Pro Begonia cihazım v12.5.8 global. arka ve ön kameralarım açılmıyor. Hata veriyor. Başka uygulamalardan kameraya girdiğim zaman açılıyor ama çok fazla bulanık. Kamera değiştirdim yine aynı hata. Ben bu sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Cihaz yurt dışı cihazı.

Miui 11'den sonra gelen hiçbir rom Note 8 serisini daha ileri taşımadı. Hindistan veya Endonezya Miui 11 kurmanız o telefona yapacağınız en büyük iyilik olur. Yetkilendirme ve geri alma kısmından da güncellemeyi kapatırsanız cihazınız da siz de nefes alırsınız.

Hocam bende poco x3 nfc yd vardı bende de önce arka sonra ön kamera gitti ama instada falan açınca uzak kamerası ile açılıyordu. Telefoncuya gittiğimde anakart sorunu kronik olduğunu söylediler tamiri bulunmuyordu yani vardı ama yüzde 50 50 olmama ihtimali vardı kumar oynayacaktım oynamadım kuzenime verdim oyun oynuyordu onla kamerası falan çalışmıyordu öyle kaldı. Yurt dışı cihazlarda ısı yani direnç testi ile telefona imei attıklarıo için anakart arızalanıyor yd cihazlarda kronik sorun sizinki de öyle olabilir.

Hocam bende poco x3 nfc yd vardı bende de önce arka sonra ön kamera gitti ama instada falan açınca uzak kamerası ile açılıyordu. Telefoncuya gittiğimde anakart sorunu kronik olduğunu söylediler tamiri bulunmuyordu yani vardı ama yüzde 50 50 olmama ihtimali vardı kumar oynayacaktım oynamadım kuzenime verdim oyun oynuyordu onla kamerası falan çalışmıyordu öyle kaldı. Yurt dışı cihazlarda ısı yani direnç testi ile telefona imei attıklarıo için anakart arızalanıyor yd cihazlarda kronik sorun sizinki de öyle olabilir.
Aynı dediğiniz gibi

Miui 11'den sonra gelen hiçbir rom Note 8 serisini daha ileri taşımadı. Hindistan veya Endonezya Miui 11 kurmanız o telefona yapacağınız en büyük iyilik olur. Yetkilendirme ve geri alma kısmından da güncellemeyi kapatırsanız cihazınız da siz de nefes alırsınız.
Hocam MIUI 11 atsam yurt dışı cihazı olduğu için ımeı gider büyük ihtimalle

Aynı dediğiniz gibi

Hocam MIUI 11 atsam yurt dışı cihazı olduğu için ımeı gider büyük ihtimalle
Evet hocam sorun yaratabilir xiaomi tarafından illa ki yurt dışı alınacaksa ben poco ve redmi serisinin alınmasını doğru bulmuyorum telefonlar ısıya dayanamıyor ve haliyle sıkıntılı anakartları olan telefonlar daha sorunlu hale geliyor mi serisi alınabilir 10t kullandım hala tatmin ediyor beni 144hz mükemmel şarjı da iyi sorun çıkarsa kendimi 13t'ye atarım ya da tr kayıtlı s23 alırım. Size tavsiyem kamerasız telefon olmaz hocam. Minimum bütçede a54 öneriyorum biraz daha koyarım diyorsanız s22 alın arada bir bütçeniz varsa s21fe düşünülebilir ama onun altı bütçede yine bir note 12 pro yd alın 8000tlye falan bulunuyor abim kullanıyor 'şimdilik' problem yok gibi 8 bine başka ne alınabilir ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı