H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 30 Nisan 2022 #1 Telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Her açtığımda kilit ekranında bu yazılar yazıyor. Rahatsız edici nasıl kaldırılır? Dosya Ekleri IMG_20220430_203252.jpg 56,4 KB · Görüntüleme: 289
Telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Her açtığımda kilit ekranında bu yazılar yazıyor. Rahatsız edici nasıl kaldırılır?
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 30 Nisan 2022 #2 Hokkabaz Gibiyim dedi: Telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Her açtığımda kilit ekranında bu yazılar yazıyor. Rahatsız edici nasıl kaldırılır? Genişletmek için tıkla... Onu ayarlarda öneriler kısmından (telefonla ilgili pek bir bilgim yok.) ayarlayabilirsiniz.
Hokkabaz Gibiyim dedi: Telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Her açtığımda kilit ekranında bu yazılar yazıyor. Rahatsız edici nasıl kaldırılır? Genişletmek için tıkla... Onu ayarlarda öneriler kısmından (telefonla ilgili pek bir bilgim yok.) ayarlayabilirsiniz.
araba almak istiyom Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 488 Çözümler 3 30 Nisan 2022 #3 Hokkabaz Gibiyim dedi: Telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Her açtığımda kilit ekranında bu yazılar yazıyor. Rahatsız edici nasıl kaldırılır? Genişletmek için tıkla... Ben tema kurmuştum farklı bir ismide glaze diye bir tema kurdum.
Hokkabaz Gibiyim dedi: Telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Her açtığımda kilit ekranında bu yazılar yazıyor. Rahatsız edici nasıl kaldırılır? Genişletmek için tıkla... Ben tema kurmuştum farklı bir ismide glaze diye bir tema kurdum.