Redmi Note 8 Pro recovery Loop'da kaldı

tnçgklp

Yoctopat
Daha fazla  
Redmi 8 Pro telefonum sosyal medyada gezerken birden kilitlendi ve kapandı. Tekrar açmaya çalıştığımda recovery menude açılıyır. Reboot dediğimde açılır gibi oluyor tekrar aynı menüye gidiyor. Tuşlara basılı tutup Fastboot ekranını getirip tekrar aç kapa yap demişlerdi onu da denedim olmadı. İçerdeki verilerimi kaybetmeden düzeltmenin bir yolu var mı?

Hayır görünmüyor. Bu işlerden pek anlamam ama bilgisayarım kısmında görünmüyor sadece mi asistant programında görünüyor. Orada da sadece clear data butonu çalışıyor.
Xiaomi cihazlarda bazen pil öldüğünde bu sorun olabiliyormuş telefonu şarja takıp açmayı dener misiniz?

Telefonun şarjı tamdı. Yukarıda saydıklarımı şarjdayken denedim.
Buradan sonrası beni aşıyor Xiaomi telefonlarda işler çok farklı olduğu için bir şey de söylemek istemiyorum. Bu şekilde yardım etmek isterken birinin telefonuna zarar vermiştim. Konu yeteri kadar öne çıktı bu cihazdan anlayan biri gelecektir. Yardımcı olamadığım için üzgünüm.

Sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…