MotiPat Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 620 Çözümler 1 11 Kasım 2021 #1 Redmi Note 8 Pro telefonum kapalıyken recovery menüye girdi. Recovery menü de kaldı ne yaptıysam kapatamadım. Ne yapmalıyım bu menüyü format atmadan kapatmak için? Dosya Ekleri IMG_20211111_223608.jpg 45,8 KB · Görüntüleme: 4.372
Redmi Note 8 Pro telefonum kapalıyken recovery menüye girdi. Recovery menü de kaldı ne yaptıysam kapatamadım. Ne yapmalıyım bu menüyü format atmadan kapatmak için?
Çözüm Berrkay 11 Kasım 2021 Ses açma tuşuna basarak Reboot yazana gel, ondan sonra güç tuşuna bas. Yeniden başlayacak telefon, normal açılacak.
Ses açma tuşuna basarak Reboot yazana gel, ondan sonra güç tuşuna bas. Yeniden başlayacak telefon, normal açılacak.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #2 Ses açma tuşuna basarak Reboot yazana gel, ondan sonra güç tuşuna bas. Yeniden başlayacak telefon, normal açılacak. Artı 0 Eksi Çözüm
Ses açma tuşuna basarak Reboot yazana gel, ondan sonra güç tuşuna bas. Yeniden başlayacak telefon, normal açılacak.
xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer Eindhoven 28 Mart 2025 #3 şuan ekran böyle biraz daha bekleyim tekrar tam bitsin direkt deneyeceğim Dosya Ekleri 17431138656102785136412383569043.jpg 49,6 KB · Görüntüleme: 1.537 Artı 0 Eksi
alparslam Yoctopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #4 xthealan2 dedi: Şu an ekran böyle biraz daha bekleyim tekrar tam bitsin direkt deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... xthealan2 dedi: Şu an ekran böyle biraz daha bekleyim tekrar tam bitsin direkt deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam çözdün mü? Artı 0 Eksi
xthealan2 dedi: Şu an ekran böyle biraz daha bekleyim tekrar tam bitsin direkt deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... xthealan2 dedi: Şu an ekran böyle biraz daha bekleyim tekrar tam bitsin direkt deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam çözdün mü?
xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer Eindhoven 15 Mayıs 2025 #5 alparslam dedi: Hocam çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam hayır öyle duruyor yani whatsapp için telefon almak maliyetlidir o yüzden geçici olarak benim telefondan arıyoruz herkesi. alparslam dedi: Hocam çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış cevaplamışım evet çözüldü reset attım ama WhatsApp kaydolmayı engelliyordu az önce denedik o da düzeldi. Son düzenleme: 16 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
alparslam dedi: Hocam çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam hayır öyle duruyor yani whatsapp için telefon almak maliyetlidir o yüzden geçici olarak benim telefondan arıyoruz herkesi. alparslam dedi: Hocam çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış cevaplamışım evet çözüldü reset attım ama WhatsApp kaydolmayı engelliyordu az önce denedik o da düzeldi.