Custom ROM Redmi Note 8 Pro ROM önerisi

Egemen Şen

Hectopat
Telefonu ilk aldığımdan beri hiç sıfırlamadım ve hayvan gibi kasmaya başladı, stock ROM da hoşuma gitmiyor. Yenilik yapmayı düşünüyorum, o yüzden ROM'u değiştireceğim. ROM öneriniz var mı? Ağır oyunlar oynamıyorum, hafif olursa ve şarjım uzun süre giderse güzel olur.

LineageOS official kaldırılmış ama ArrowOS denenebilir.

İlla en yeni sürüm olacak diye bir şey yok zaten 2 sürümdür hiçbir değişiklik yapmıyorlar. Hangisi stabilse onu kursun.

Direk hiçbir sürüm çıkmamış şimdi anladım kusura bakmayın. Arrow OS deneyebilirsin o zaman.

crDroid v10.5'dan daha iyi bir pil performansı mı sunuyorlar? Pek bir bilgim olmasa da CrDroid'in LineageOS üzerine kurulduğunu görmüştüm sanki.

Üzerine kurulması daha iyi olduğunu göstermiyor. Ne kadar fazla özellik varsa o kadar optimize edilecek kısım var demektir. Cr droid özelleştirmeye daha fazla önem verdiği için genelde LineageOS daha verimli çalışıyor.

Üzerine kurulması daha iyi olduğunu göstermiyor. Ne kadar fazla özellik varsa o kadar optimize edilecek kısım var demektir. Cr droid özelleştirmeye daha fazla önem verdiği için genelde LineageOS daha verimli çalışıyor.
Ben de rom arıyorum şu anda, öneriniz ne olur? Günlük kullanıcıyım, pili iyi olsun kasıp takılmasın tarayıcıda gezerken video izlerken yeterli. Oyun oynadığım pek söylenmez, oynarsam da clash of clans oynarım en fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı