R Ramazan.gg Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #1 Merhaba, elimde Redmi Note 8 Pro var. 1dk şarj oluyor ve kesiliyor. Ne yapmalıyım?
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #2 Ramazan.gg dedi: Merhaba, elimde Redmi Note 8 Pro var. 1dk şarj oluyor ve kesiliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kablo bozuk olabilir, şarj yerinde pislik olabilir, şarj yeri bozuk olabilir %4 ihtimalle yazılım bozuk olabilir. Ramazan.gg dedi: Merhaba, elimde Redmi Note 8 Pro var. 1dk şarj oluyor ve kesiliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ve söylemeyi unuttum temasızlık ta olabilir. Artı 0 Eksi
Ramazan.gg dedi: Merhaba, elimde Redmi Note 8 Pro var. 1dk şarj oluyor ve kesiliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kablo bozuk olabilir, şarj yerinde pislik olabilir, şarj yeri bozuk olabilir %4 ihtimalle yazılım bozuk olabilir. Ramazan.gg dedi: Merhaba, elimde Redmi Note 8 Pro var. 1dk şarj oluyor ve kesiliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ve söylemeyi unuttum temasızlık ta olabilir.
KS KS R Ramazan.gg Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #3 adoyad dedi: Kablo bozuk olabilir, şarj yerinde pislik olabilir, şarj yeri bozuk olabilir %4 ihtimalle yazılım bozuk olabilir. Ve söylemeyi unuttum temasızlık ta olabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo daha yeni, yazılım dansa ne yapmalıyım. Ve temassızlik nasıl bir şey. Artı 0 Eksi
adoyad dedi: Kablo bozuk olabilir, şarj yerinde pislik olabilir, şarj yeri bozuk olabilir %4 ihtimalle yazılım bozuk olabilir. Ve söylemeyi unuttum temasızlık ta olabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo daha yeni, yazılım dansa ne yapmalıyım. Ve temassızlik nasıl bir şey.
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #4 Ramazan.gg dedi: Kablo daha yeni, yazılım dansa ne yapmalıyım. Ve temassızlik nasıl bir şey. Genişletmek için tıkla... Kılıf varsa kılıfı çıkarır mısınız tam takılmamıştır belki. Artı 0 Eksi
Ramazan.gg dedi: Kablo daha yeni, yazılım dansa ne yapmalıyım. Ve temassızlik nasıl bir şey. Genişletmek için tıkla... Kılıf varsa kılıfı çıkarır mısınız tam takılmamıştır belki.
KS KS R Ramazan.gg Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #5 adoyad dedi: Kılıf varsa kılıfı çıkarır mısınız tam takılmamıştır belki. Genişletmek için tıkla... Bir an şarj olmaya başladı ama yine aynı sorun oldu. Artı 0 Eksi
adoyad dedi: Kılıf varsa kılıfı çıkarır mısınız tam takılmamıştır belki. Genişletmek için tıkla... Bir an şarj olmaya başladı ama yine aynı sorun oldu.
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #6 Ramazan.gg dedi: Bir an şarj olmaya başladı ama yine aynı sorun oldu. Genişletmek için tıkla... Başka telefonda şarj alıyor mu? Artı 0 Eksi
Ramazan.gg dedi: Bir an şarj olmaya başladı ama yine aynı sorun oldu. Genişletmek için tıkla... Başka telefonda şarj alıyor mu?
KS KS R Ramazan.gg Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #7 adoyad dedi: Başka telefonda şarj alıyor mu? Genişletmek için tıkla... Telefonu onarttım teşekkür ederim ilginiz için Artı 0 Eksi
adoyad dedi: Başka telefonda şarj alıyor mu? Genişletmek için tıkla... Telefonu onarttım teşekkür ederim ilginiz için