Çözüldü Redmi Note 8 Pro tamir sonrasi parmak izi ayarı kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
Telefonu bugün tamirden aldım, batarya değişimi yapıldı. Parmak izimle açmaya çalıştığımda açılmadı ben de gittim ayarlarda arattım ancak hiçbir şey çıkmadı. Önceden güvenlik sekmesinde görünen parmak izi kısmı şu an boş. Ve çok saçma şekilde parmak izim kayıtlı olan bankacılık uygulamalarına giremiyorum, donup kalıyorlar. Tamirci de kapalı olduğu için en erken yarın görüşebilirim. Ne olmuş olabilir?

Çözüm
Tamirci beceriksizi dokunmatiği bozmuş yada telefonu birleştirirken parmak izi sensörüne güç veren pin kablolarını yerinden çıkartmış.
Umarım hatasını kabul eder de daha çok uğraştırmaz. Teşekkür ederim.
Tamirci'nin yapması gereken buydu yani videoyu izleyin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefonu bugün tamirden aldım, batarya değişimi yapıldı. Parmak izimle açmaya çalıştığımda açılmadı ben de gittim ayarlarda arattım ancak hiçbir şey çıkmadı. Önceden güvenlik sekmesinde görünen parmak izi kısmı şu an boş. Ve çok saçma şekilde parmak izim kayıtlı olan bankacılık uygulamalarına giremiyorum, donup kalıyorlar. Tamirci de kapalı olduğu için en erken yarın görüşebilirim. Ne olmuş olabilir?
Bende de olmuştu yeniden başlattım oldu ancak siz de başka şekilde olabilir geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı