Redmi Note 8 Pro telefon ekranı bilgisayara nasıl yansıtılır?

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Merhaba, telefonumu bilgisayara yansıtmam gerekiyor ve Windows'taki özellik olan kablosuz ekran ile yansıtmaya çalışıyorum ama bazen telefondaki yansıt ekranında bilgisayarım çıkmıyor. Ek olarak özellik olarak bilgisayardan da telefonumu kontrol edebileceğim bir uygulama veya özellik vs. lazım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim.

Ürünlerin pek gerekli olduğunu düşünmüyorum ama gene de eklemeye sağlayayım.
  • Monitör: ViewSonic VX2468.
  • Telefon: Redmi Note 8 Pro.

Son düzenleme:
Windows tuşu + K olması gerek.

Düzenleme: Telefondan bilgisayarı kontrol etme anladım. Onun için Windows + K ama telefondan bilgisayarı kontrol etmek için sanırım Chrome Uzaktan Masaüstü uygulaması yüklemeniz gerekmek.

Son düzenleme:

Hem telefon hem de bilgisayar aynı marka ise o zaman otomatik zaten görüyor sen ne bilgisayar hakkında bilgi yazmışsın ne de telefonun hakkında bu bilgileri yazarsan sana yardımcı oluruz.

Windows tuşu + K olması gerek.
Evet, bilgisayarda o tuşmuş ama benim sorunum ile ilgili değil bu.

Hem telefon hem de bilgisayar aynı marka ise o zaman otomatik zaten görüyor sen ne bilgisayar hakkında bilgi yazmışsın ne de telefonun hakkında bu bilgileri yazarsan sana yardımcı oluruz.
Bu teknik bir konu olmadığından dolayı ve parça markalarının gereksinimi ile ilgili olduğunu düşünmediğimden eklemedim. Sonuçta herhangi bir telefonda herhangi bir PC bağlanması için bir uygulama özellik vs. olması gerekli.

İstediğiniz için ileteyim tabii;
  • Monitör: ViewSonic VX2468.
  • Telefon: Redmi Note 8 Pro.

Spacedesk var, hem telefona hem bilgisayara indirmelisin.
Teşekkürler, bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…