Merhaba, telefonumun ekranı bozulmuştu tamire gönderdim. Bugün geldi ama normalde telefonda birisini aradığımda açtıklarında titriyordu veya herhangi bir şeyde titriyordu. Telefon geldiğinden beri hiçbir şekilde titreşim olmuyor. Bütün ayarları açtım yine de nafile, nasıl düzeltirim?
Yanlış hatırlamıyorsam bir numara tuşlayarak test ekranı açılıyordu oradan deneyebilirsiniz bozuk mu değil mi diye orada test ederken çalışıyorsa telefonun ayarlarında bir sorun vardır.
Evet görünce hatırladım yüksek ihtimalle ikinci sıradaki kod ve ayrıca şöyle bir bilgi vermek istiyorum telefondan telefona kodlar değişmez çoğu telefonda değişmez.
Yanlış hatırlamıyorsam bir numara tuşlayarak test ekranı açılıyordu oradan deneyebilirsiniz bozuk mu değil mi diye orada test ederken çalışıyorsa telefonun ayarlarında bir sorun vardır.
Cihaz açmak profesyonel iş bence bir servise sorun benim titreşim çalışıyordu ama ekran değişiminden sonra çalışmaz oldu belki yeniden bakarlar veya bizden değil diye söylerler.
Evet vibrator tireşim eğer ki tıkladığınızda titreşim alamadıysanız bozuk demektir.