Redmi Note 8 Pro vs General Mobile GM20 Pro

751134

Picopat
Başlıkta gördüğünüz gibi. Telefonun hızı, kalitesi, batarya ömrü ve şarjının hızlı bitmemesi benim için çok önemli. En fazla 720p çözünürlük yeter de artar ve kameranın da öyle çok da güzel olmasına gerek yok. Sizce hangi telefon daha iyi?

Bütçe?

Kullanım amacınıza bağlı aslında. Redmi Note 8 pro kullanıyorum 3 senedir ve şunları söyleyebilirim:
Şarj süresi benim için fazlasıyla yeterli oluyor,Full şarjda YouTube'da 6-7 saat video izleyebiliyorum hiç şarja takmadan. Pubg Mobil, Wild Rift gibi oyunlar da 60FPS verebiliyor ve grafiklere bağlı olarak çokta ısınmıyor. Bunları oynarken de tam dolu pilde 2-3 saat rahat oynatabiliyor.
Kamera kalitesi çok kötü de değil, çok iyi de değil. Normal diyebiliriz. Bütçe fazla değilse günlük kullanım için yeterli olur bu telefon. Fakat yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce güncellene desteği kesildi. Söylediğim oyunlarda yakın bir zamanda 60FPS desteği kesilir diye tahmin ediyorum.

Ekleme yapayım, rakipleri hakkında fikrim yoktur ve fiyatına da değermi diye de bir şey diyemeceğim. Söylediklerimi göz önünde bulundurup son kararı verin.

Kardeşim GM20 kullanıyor. Öyle oyun telefonu falan da olmasın. Android sürümünün en yeni olanı gerek bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…