Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.888 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 3 Eylül 2023 #11 Efe Kaya dedi: Xiaomi Genişletmek için tıkla... O zaman iPhone 8 diyorum bende.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 3 Eylül 2023 #12 YaramazMorde dedi: Babam yeni telefon aldığı için onun iPhone 8'ini alma şansım var. Siz olsanız hangi telefonu kullanırdınız? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de Note 8 Pro ama uzun kullanım için iPhone 8
YaramazMorde dedi: Babam yeni telefon aldığı için onun iPhone 8'ini alma şansım var. Siz olsanız hangi telefonu kullanırdınız? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de Note 8 Pro ama uzun kullanım için iPhone 8
Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #13 YaramazMorde dedi: Babam yeni telefon aldığı için onun iPhone 8'ini alma şansım var. Siz olsanız hangi telefonu kullanırdınız? Genişletmek için tıkla... iPhone 8 tabiki hocam . Ama pil sağlığı ve telefonun nasıl kullanıldığı önemli. Çok yıprandıysa bence Note 8 Pro.
YaramazMorde dedi: Babam yeni telefon aldığı için onun iPhone 8'ini alma şansım var. Siz olsanız hangi telefonu kullanırdınız? Genişletmek için tıkla... iPhone 8 tabiki hocam . Ama pil sağlığı ve telefonun nasıl kullanıldığı önemli. Çok yıprandıysa bence Note 8 Pro.
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #14 Mky dedi: iPhone 8 tabii ki hocam . Ama pil sağlığı ve telefonun nasıl kullanıldığı önemli. Çok yıprandıysa bence Note 8 Pro. Genişletmek için tıkla... Hocam Note 8 kullanıyorum pili hızlı doluyor hızlı bitiyor kamera kötü ve kasıyor ya oyunluk bir telefon değil.
Mky dedi: iPhone 8 tabii ki hocam . Ama pil sağlığı ve telefonun nasıl kullanıldığı önemli. Çok yıprandıysa bence Note 8 Pro. Genişletmek için tıkla... Hocam Note 8 kullanıyorum pili hızlı doluyor hızlı bitiyor kamera kötü ve kasıyor ya oyunluk bir telefon değil.
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #15 Durum tam olarak nasıl? Şu an ne kullanıyorsun? Cihazların ikisi de elinde mi yoksa birini alacak mısın?
Durum tam olarak nasıl? Şu an ne kullanıyorsun? Cihazların ikisi de elinde mi yoksa birini alacak mısın?