Redmi Note 8 Pro vs Redmi Note 8

Ahmensrr

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Xiaomi Redmi Note 8 4/64 veya 8 Pro 6/64 veya 128 GB almak niyetindeyim hangisini almalıyım performans bakımından?
Performans dediğim PUBG Mobile veya Call of Duty oyunları HD ya da HDR'de rahatlıkla oynatması ve dokunmatiğinin 4 parmağa uyumlu olması önemli.
Arasında çok fark yoksa bütçe nedeniyle Note 8 alacağım
Ve ayrıca internette güvenilir(yani sonradan IMEI atılmamış)nereden alabiliriz?

Note 8 Pro daha iyidir, Hepsiburada, Vatan gibi yerlerden bulabilirsiniz.

Çok fark var. 30 vs 60 FPS farkı gözlemlenebilir.

Merhabalar, note 8 pro kullanıcısı olarak sonuna kadar note 8 pro öneririm, çevremde çok fazla note 8 sahibi arkadaşım var ve iki telefon arasındaki kalite farkı gözle görülür derecede fazla. Oyun performansı olarak pro versiyonu ezip geçiyor. Eğer zorlayabilirseniz pro versiyonunu alın çünkü note 8 isteklerinizi tam anlamıyla karşılamayacaktır. Donma problemleri vs de yaşanıyor note 8'de. Özet olarak pro almanızı tavsiye ederim.

Evet var. Oyun oynamayacaksan(HDR oyun yani)Note 8 alabilirsin ama en yüksek ayarlarda oynayacağın ve 4 parmak oynayacağın için note 8 pro.
Teşekkürler
O zaman Note 8 Pro yolu göründü

Ben de arada kalıp Note 8 Pro almıştım kasım ayında. Note 8 ile arasında kamera ve oyun performansı bakımından çok fark var. Fiyat farkıysa 400-500 liraydı ben aldığım zaman. Eğer yine böyleyse her türlü değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…