ozcan_2 Decapat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Yıllardır severek kullandığım Note 8 Pro'da bir özellik fark ettim arkadaşımın telefonunda bellek uzantısı seçeneği var ve enim telefonun sürümünden düşük 12.5.2 sürümü benim sürümüm 12.5.8 ve bellek uzantısı seçeneği bende yok.
Yıllardır severek kullandığım Note 8 Pro'da bir özellik fark ettim arkadaşımın telefonunda bellek uzantısı seçeneği var ve enim telefonun sürümünden düşük 12.5.2 sürümü benim sürümüm 12.5.8 ve bellek uzantısı seçeneği bende yok.
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 5 Temmuz 2023 #2 Güncelleme var mı bir bak.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 O özelllik yoksa yok. Demek ki koymamışlar. Bir şey yapamazsın. Belki olur ama çok zor.
ozcan_2 Decapat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #4 Erdem Altunbaş dedi: Güncelleme var mı bir bak. Genişletmek için tıkla... Az önce baktım ama yok son sürüm. Kullanıcı311 dedi: O özelllik yoksa yok. Demek ki koymamışlar. Bir şey yapamazsın. Belki olur ama çok zor. Genişletmek için tıkla... Ya kanka sana bir şey diyen yok cevaplamayacaksan işgal etme.
Erdem Altunbaş dedi: Güncelleme var mı bir bak. Genişletmek için tıkla... Az önce baktım ama yok son sürüm. Kullanıcı311 dedi: O özelllik yoksa yok. Demek ki koymamışlar. Bir şey yapamazsın. Belki olur ama çok zor. Genişletmek için tıkla... Ya kanka sana bir şey diyen yok cevaplamayacaksan işgal etme.
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 5 Temmuz 2023 #5 ozcan_2 dedi: Az önce baktım ama yok son sürüm. Genişletmek için tıkla... Bölgeye göre değişiyor galiba arkadaşınızın cihazı Rusya bölgesinin yazılımı var sizde Endonezya.
ozcan_2 dedi: Az önce baktım ama yok son sürüm. Genişletmek için tıkla... Bölgeye göre değişiyor galiba arkadaşınızın cihazı Rusya bölgesinin yazılımı var sizde Endonezya.
ozcan_2 Decapat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #6 Erdem Altunbaş dedi: Bölgeye göre değişiyor galiba arkadaşınızın cihazı Rusya bölgesinin yazılımı var sizde Endonezya. Genişletmek için tıkla... Telefonlar aynı değilki
Erdem Altunbaş dedi: Bölgeye göre değişiyor galiba arkadaşınızın cihazı Rusya bölgesinin yazılımı var sizde Endonezya. Genişletmek için tıkla... Telefonlar aynı değilki
Erdem Altunbaş Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 416 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer Gaziantep 5 Temmuz 2023 #7 İÅte Xiaomi Sanal RAM uygun cihaz listesi! (Güncel) Xiaomi sanal RAM yakında geliyor. Bu özellik sayesinde akıllı telefonunuz hızlanacak. Güncel liste serimize devam ediyoruz. www.teknolojioku.com Cihazlar aynı sandım.
İÅte Xiaomi Sanal RAM uygun cihaz listesi! (Güncel) Xiaomi sanal RAM yakında geliyor. Bu özellik sayesinde akıllı telefonunuz hızlanacak. Güncel liste serimize devam ediyoruz. www.teknolojioku.com Cihazlar aynı sandım.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #8 Cihaz güçlü diye koymamışlardı diye hatırlıyorum, o yüzden yapacak bir şey yok.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 5 Temmuz 2023 #9 Bu özellik çok da bir işe yaramıyor.
TeknolojiMeraklısı20 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 289 Çözümler 1 5 Temmuz 2023 #10 Benim elimde de Redmi Note 8 Pro var ve onda da bellek uzantısı yok yani Redmi Note 8 Pro'larda bellek uzantısı yok.
Benim elimde de Redmi Note 8 Pro var ve onda da bellek uzantısı yok yani Redmi Note 8 Pro'larda bellek uzantısı yok.