UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.854 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 18 Ekim 2020 #1 Türk Telekom'dan denediğimde cihaz uyumlu değil diyor da kodla falan açabilme durumu var mıdır? Android 9.
Türk Telekom'dan denediğimde cihaz uyumlu değil diyor da kodla falan açabilme durumu var mıdır? Android 9.
PCyber Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 530 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Üniversitesi 18 Ekim 2020 #2 Türk Telekom'um listesinde olması lazım benim bildiğim. Vodafone kullanıyorum, Note 8 Pro'da WiFi arama açık. Dosya Ekleri Screenshot_2020-10-18-18-30-38-918_com.android.phone.jpg 37 KB · Görüntüleme: 451
Türk Telekom'um listesinde olması lazım benim bildiğim. Vodafone kullanıyorum, Note 8 Pro'da WiFi arama açık.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.854 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 18 Ekim 2020 #3 PCyber dedi: Türk Telekom'um listesinde olması lazım benim bildiğim. Vodafone kullanıyorum, Note 8 Pro'da WiFi arama açık. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da Pro yok şaka gibi.
PCyber dedi: Türk Telekom'um listesinde olması lazım benim bildiğim. Vodafone kullanıyorum, Note 8 Pro'da WiFi arama açık. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da Pro yok şaka gibi.
PCyber Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 530 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Üniversitesi 18 Ekim 2020 #4 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Türk Telekom'da Pro yok şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Pek umutlu olmasam da ilerde alabilirler listeye belki. Onun dışında hat değiştirmek dışında bir çözümü yok benim bildiğim.
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Türk Telekom'da Pro yok şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Pek umutlu olmasam da ilerde alabilirler listeye belki. Onun dışında hat değiştirmek dışında bir çözümü yok benim bildiğim.