TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ben Note 8 Pro telefonumdan artık memnun değilim (4 yıl kullandım) ve değişmek istiyorum. 3 aylığına bir iPhone modeline geçmek istiyorum. Hem iCloud da kolaylık sağlasın hem de kırık ekranımdan kurtulayım. Sizce değer mi?
Merhaba arkadaşlar, ben Note 8 Pro telefonumdan artık memnun değilim (4 yıl kullandım) ve değişmek istiyorum. 3 aylığına bir iPhone modeline geçmek istiyorum. Hem iCloud da kolaylık sağlasın hem de kırık ekranımdan kurtulayım. Sizce değer mi?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #2 Satın mı alacaksın? Alacaksan ne kadara alacaksın?
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 21 Ekim 2023 #3 Değmez. 3 ay daha kullanın sonra başka telefona geçeceksiniz sanırım?
TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #4 Forum Clerk dedi: Değmez. 3 ay daha kullanın sonra başka telefona geçeceksiniz sanırım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam iPhone 13 veya 12 ye geçeceğim. Umut Nas dedi: Satın mı alacaksın? Alacaksan ne kadara alacaksın? Genişletmek için tıkla... 1350 TL ye 6s var hocam. 3 ay beni idare etse yeterli.
Forum Clerk dedi: Değmez. 3 ay daha kullanın sonra başka telefona geçeceksiniz sanırım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam iPhone 13 veya 12 ye geçeceğim. Umut Nas dedi: Satın mı alacaksın? Alacaksan ne kadara alacaksın? Genişletmek için tıkla... 1350 TL ye 6s var hocam. 3 ay beni idare etse yeterli.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 21 Ekim 2023 #5 TheKhione dedi: Evet hocam iPhone 13 veya 12 ye geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Madem öyle hiç uğraşmayın. 3 ay daha kullanın direkt geçiş yapın.
TheKhione dedi: Evet hocam iPhone 13 veya 12 ye geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Madem öyle hiç uğraşmayın. 3 ay daha kullanın direkt geçiş yapın.
TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #6 Forum Clerk dedi: Madem öyle hiç uğraşmayın. 3 ay daha kullanın direkt geçiş yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonum iyice gitti arada bir kendi kendine bir yerlere basıyor ekranı alt ve üst kısmı çatlak gitti iyice 3 ay daha kullanmak istemiyorum.
Forum Clerk dedi: Madem öyle hiç uğraşmayın. 3 ay daha kullanın direkt geçiş yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonum iyice gitti arada bir kendi kendine bir yerlere basıyor ekranı alt ve üst kısmı çatlak gitti iyice 3 ay daha kullanmak istemiyorum.