Redmi Note 8 PUBG'de acayip ısınıyor

Squayse

Femtopat
Daha fazla  
Redmi Note 8 telefonum acayip ısınıyor. PUBG falan oynadığımda arkasında yumurta kızartırım, o kadar sıcak. Bu arada sadece PUBG'de olmuyor. Normal telefonumu kullanırken, bazen kendi kendine bayağı ısınıyor. Diğer telefonlar bu kadar ısınmıyor. Format attım olmadı. Alakası bile yok ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam telefon soğutucusu kullanmayı deneyebilirsiniz fakat note 8 biraz eskidi yani artık ısınma sorunlarının baş göstermesi normal sayılır gündelik kullanımda kasma donma da artmıştır aynı zamanda ayarlardan oyun içi fps düşürerek de ısınmayı azaltabilirsiniz.

Hocam telefon soğutucusu kullanmayı deneyebilirsiniz fakat Note 8 biraz eskidi yani artık ısınma sorunlarının baş göstermesi normal sayılır gündelik kullanımda kasma donma da artmıştır aynı zamanda ayarlardan oyun içi FPS düşürerek de ısınmayı azaltabilirsiniz.

Kanka fan kullanıyorum evetfan iyi geliyor ama bu ısınma sorununa bir çözüm yok mu, ya kanka mesela bilgisayarda işlemci çok ısınınca termal macun sürersin soğur ya bunun öyle bir şeyi var mı?

Kanka fan kullanıyorum evetfan iyi geliyor ama bu ısınma sorununa bir çözüm yok mu, ya kanka mesela bilgisayarda işlemci çok ısınınca termal macun sürersin soğur ya bunun öyle bir şeyi var mı?
Termal macun var fakat değiştirilmiyor üzeri metal bir plaka ile kapalı eskiden pembemsi bir renkte oluyordu şuan nasıl bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı