Redmi Note 8 reklam çıkıyor

Her zamanki Xiaomi işte. Bende de Xiaomi var. İndirilenlerinden tut temizleyicisine kadar reklam var. Ayarlardan reklamları kapatınca genel olarak gidiyorlar ama bazen de gitmiyor. Temizleyicide bende de reklam çıkıyor kapalı olmasına rağmen. En iyisi kapatın gitsin.

Bu yöntemi deneyebilirsin.

Duvar kağıdı döngüsü uygulamasını kaldırmak istemiyorum ki ben sadece uygulamadaki reklamları kaldırmak istiyorum.

Telefonda root varsa Adaway deneyebilirsiniz.

Xiaomi'nin hala reklamlar üzerinden para kazanmaya çalışması çok saçma. Belki iyi para kazandırıyor olabilir fakat hiç iyi itibar kazandırmıyor. Reklamları kapatmak için arkadaşın 3. taraflı yazılımlar kullanmaya mecbur bırakılması güzel değil.

Önerebileceğin bir reklam engelleyici var mı?

Root ne.

Root size telefon üzerindeki tüm erişimleri veren bir yazılımsal işlemdir.

Root size telefon üzerindeki tüm erişimleri veren bir yazılımsal işlemdir.

Ne olduğunu bilmediğinize göre telefonunuz rootlu olamaz ama yine de Adaway indirip deneyebilirsiniz galiba root dışında bir seçenek daha vardı onu seçersiniz.

Temizleyicinin ayarlarından reklamı kapatmama rağmen reklam geliyor, nasıl düzeltildiğini bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…