Erenroids Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #1 Piyasada bir sürü şarj aleti var önerebileceğiniz kaliteli bir şarj aleti var mı?
Oddsy1 Decapat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 227 28 Nisan 2022 #2 Uygun bir fiyat istiyorsan (Ugreen 18 W Qualcomm QC 3.0 USB Hızlı Şarj Cihazı, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik) bu şarj aletini alabilirsin halihazirda ben kullanıyorum performansı gayet iyi 18W olarak hızlı şarj destekliyor. Ya da farklı bir alternatif bu daha uygun (2 gün önce 100'dü)Baseus Speed Mini, Şarj Cihazı, Siyah, Hızlı Şarj Özellikli, PD, 20 W : Amazon.com.tr: Elektronik
Uygun bir fiyat istiyorsan (Ugreen 18 W Qualcomm QC 3.0 USB Hızlı Şarj Cihazı, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik) bu şarj aletini alabilirsin halihazirda ben kullanıyorum performansı gayet iyi 18W olarak hızlı şarj destekliyor. Ya da farklı bir alternatif bu daha uygun (2 gün önce 100'dü)Baseus Speed Mini, Şarj Cihazı, Siyah, Hızlı Şarj Özellikli, PD, 20 W : Amazon.com.tr: Elektronik