Redmi Note 8 şarjının hızlı bitmesi

Hmm.

POCO X3 NFC cihazını bilmem ama ROM için her türlü OEM açılması gerekir genelde. OEM ise telefonun kilidini açtığı için cihazın kapalı kutusu kırılmış olur. Tekrar kapatılsa da eskisi gibi olmaz. Garanti bunu yapsa da OEM açıldığında otomatik olarak cihazın güvenlik algısı kırılır. Olay bu. Ondan garanti genelde OEM açmaz.

Xiaomi nasıl işliyor bu konuda bilmiyorum ama Realme stock ROM da buna izin veriyor.

Kendim Realme servis ile iletişime geçip stock ROM dosyasını aldım.
Onlar stock ROM kurulumunu kendilerinin ya da bilgili isem benim yapabileceğimi belirttiler.
Kendim yaptım ve stock ROM haricinde bir işlem yapılıp yapılmadığını kontrol ettiler. Stock ROM haricinde bir şey yapmamıştım zaten ve garantim hala devam ediyor.

Tabii Xiaomi servis böyle bir şeye izin verir mi bilemem.

Xiaomi nasıl işliyor bu konuda bilmiyorum ama Realme stock ROM da buna izin veriyor.

Kendim Realme servis ile iletişime geçip stock ROM dosyasını aldım.
Onlar stock ROM kurulumunu kendilerinin ya da bilgili isem benim yapabileceğimi belirttiler.
Kendim yaptım ve stock ROM haricinde bir işlem yapılıp yapılmadığını kontrol ettiler. Stock ROM haricinde bir şey yapmamıştım zaten ve garantim hala devam ediyor.

Tabii Xiaomi servis böyle bir şeye izin verir mi bilemem.

Ben de Xiaomi kullanıyorum ve garantiyi bırakıp kendim yaptım. OEM açıp TWRP ile Custom ROM flashladım önce. Sonra orijinal stock ROM'u mi flash denilen kendi yazılım uygulamasından fastbot üzerinden attım. Orijinal kullanıyorum şu an.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı