Redmi Note 8 şarjının hızlı bitmesi

Garanti süresi bitmedi ve ben servise ne diyeceğim?

Hayır güncellemeden önce oyun vsde oynasam 2. güne 30,40 artıyordu.
Bu illet güncelleme geldi telefonum gitti. Yeni güncelleme ne zaman gelir?

Güncelleme ile böyle bir sorun olmuş ise servise yollayıp durumu belirtin.
Eğer bataryada sorun yok derler ise cihazı bir önceki güncellemeye çevirmelerini talep edin.

Yeni güncelleme ne zaman gelir bilmiyorum. Ama gelen güncellemeyle telefonun performansı artabilir. Eğer servise gideceksen de telefonun şarjının hızlı bittiğini söylersen yardımcı olurlar büyük ihtimalle. Para alırlar mı bilmiyorum ama.

Hocam keşke bunu baştan deseydiniz. Eğer güncelleme ile alakalı ise servis bir şey yapamaz. Batarya da değişse yine aynısı olur. Çözüm ROM. Yapacak bir şey yok. MIUI 11 yeterince iyi şarj konusunda. Ona geçmelisiniz bence.

Servise bildirsin sürüm düşürme işlemini servisin kendisi yapsın.
Öteki türlü garanti vb sorun oluyor.
Kuzenimin POCO X3 NFC sindede böyle bir sorun olmuştu kendisi talep edince servis bir önceki MIUI sürümüne düşürdüler telefonu.

Güncelleme ile böyle bir sorun olmuş ise servise yollayıp durumu belirtin.
Eğer bataryada sorun yok derler ise cihazı bir önceki güncellemeye çevirmelerini talep edin.

Hocam yapmıyorlar. Bu PC değil. Telefonda yapmıyorlar. Çünkü o güncellemeyi yaparken kabul ediyoruz her şeyi.

Hocam yapmıyorlar. Bu PC değil. Telefonda yapmıyorlar. Çünkü o güncellemeyi yaparken kabul ediyoruz her şeyi.

Hocam sadece ben eski MIUI sürümüne dönmek istiyorum diye belirtsin onlar hallediyor kuzenimde bu şekilde halletti.
ya da stock ROM atılmasını isteyin yine aynı sorun çözülür.
(Stock ROM atılınca telefonun çıktığı zamanki MIUI sürümüne dönüyor diye biliyorum.)

Hmm.

POCO X3 NFC cihazını bilmem ama ROM için her türlü OEM açılması gerekir genelde. OEM ise telefonun kilidini açtığı için cihazın kapalı kutusu kırılmış olur. Tekrar kapatılsa da eskisi gibi olmaz. Garanti bunu yapsa da OEM açıldığında otomatik olarak cihazın güvenlik algısı kırılır. Olay bu. Ondan garanti genelde OEM açmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…