mrsddnz Femtopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #1 Merhaba, Xiaomi Redmi Note 8 telefonum var. Kaçak değil. Telefonuma SIM kartını takıyorum, 2 saat SIM kartımı kullanabiliyorum ama sonra SIM kartı yok olarak gösteriyor.
Merhaba, Xiaomi Redmi Note 8 telefonum var. Kaçak değil. Telefonuma SIM kartını takıyorum, 2 saat SIM kartımı kullanabiliyorum ama sonra SIM kartı yok olarak gösteriyor.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 29 Ağustos 2021 #2 Türk Telekom kullanıyorsanız normal gibi duruyor. Yedek SIM kart ile denemenizi ya da magazaya gidip sorununuzu oradakilere anlatmanizi öneririm. Artı -2 Eksi
Türk Telekom kullanıyorsanız normal gibi duruyor. Yedek SIM kart ile denemenizi ya da magazaya gidip sorununuzu oradakilere anlatmanizi öneririm.
KS KS mrsddnz Femtopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #3 Silinen üye dedi: Türk Telekom kullanıyorsanız normal gibi duruyor. Yedek SIM kart ile denemenizi ya da magazaya gidip sorununuzu oradakilere anlatmanizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet Türk Telekom kullanıyorum. yani telefon alakalı bir sorun yok değil mi? Sim kartını değiştirnce geçer . Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Türk Telekom kullanıyorsanız normal gibi duruyor. Yedek SIM kart ile denemenizi ya da magazaya gidip sorununuzu oradakilere anlatmanizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet Türk Telekom kullanıyorum. yani telefon alakalı bir sorun yok değil mi? Sim kartını değiştirnce geçer .
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #4 mrsddnz dedi: Evet Türk Telekom kullanıyorum. yani telefon alakalı bir sorun yok değil mi? Sim kartını değiştirnce geçer . Genişletmek için tıkla... Kartı evdeki başka telefonla deneyin. Aynı sorun devam ederse sorun karttadır, etmezse telefondadır. Artı 0 Eksi
mrsddnz dedi: Evet Türk Telekom kullanıyorum. yani telefon alakalı bir sorun yok değil mi? Sim kartını değiştirnce geçer . Genişletmek için tıkla... Kartı evdeki başka telefonla deneyin. Aynı sorun devam ederse sorun karttadır, etmezse telefondadır.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 29 Ağustos 2021 #5 mrsddnz dedi: Evet Türk Telekom kullanıyorum. Yani telefon alakalı bir sorun yok değil mi? SIM kartını değiştirnce geçer. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyordu bir ara. Magazada kartın düzgün çalışmadığından bahsederseniz size yeni kart verebilirler. Ücreti var mı bilmiyorum. Stoch dedi: Kartı evdeki başka telefonla deneyin. Aynı sorun devam ederse sorun karttadır, etmezse telefondadır. Genişletmek için tıkla... Turk telekom altyapısındaki çoğu sim kartda bu olabiliyor. Artı 0 Eksi
mrsddnz dedi: Evet Türk Telekom kullanıyorum. Yani telefon alakalı bir sorun yok değil mi? SIM kartını değiştirnce geçer. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyordu bir ara. Magazada kartın düzgün çalışmadığından bahsederseniz size yeni kart verebilirler. Ücreti var mı bilmiyorum. Stoch dedi: Kartı evdeki başka telefonla deneyin. Aynı sorun devam ederse sorun karttadır, etmezse telefondadır. Genişletmek için tıkla... Turk telekom altyapısındaki çoğu sim kartda bu olabiliyor.
KS KS mrsddnz Femtopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #6 Stoch dedi: Kartı evdeki başka telefonla deneyin. Aynı sorun devam ederse sorun karttadır, etmezse telefondadır. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim Teşekkürler Artı 0 Eksi
Stoch dedi: Kartı evdeki başka telefonla deneyin. Aynı sorun devam ederse sorun karttadır, etmezse telefondadır. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim Teşekkürler