3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 17 Ekim 2020 #1 Soğutma sistemi nasıldır bu cihazın?
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 17 Ekim 2020 #2 321147 dedi: Soğutma sistemi nasıldır bu cihazın? Genişletmek için tıkla... Telefonun içerisinde fan olduğunamı inanıyorsun? Normal Samsung veya IPhone'lar gibi yük altında ısınır.
321147 dedi: Soğutma sistemi nasıldır bu cihazın? Genişletmek için tıkla... Telefonun içerisinde fan olduğunamı inanıyorsun? Normal Samsung veya IPhone'lar gibi yük altında ısınır.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 17 Ekim 2020 #3 321147 dedi: Soğutma sistemi nasıldır bu cihazın? Genişletmek için tıkla... Nasıldır derken? İyi ya da kötü olarak mı sordunuz yoksa nasıl bir sistem olduğunu mu?
321147 dedi: Soğutma sistemi nasıldır bu cihazın? Genişletmek için tıkla... Nasıldır derken? İyi ya da kötü olarak mı sordunuz yoksa nasıl bir sistem olduğunu mu?
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 17 Ekim 2020 #4 erenkrgloglu dedi: Telefonun içerisinde fan olduğunamı inanıyorsun? Normal Samsung veya IPhone'lar gibi yük altında ısınır. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin üstünde soğutma bloğu da mı yok? TRVDehşeti dedi: Nasıldır derken? İyi ya da kötü olarak mı sordunuz yoksa nasıl bir sistem olduğunu mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl soğutuyor, nelerle soğutuyor onu sordum.
erenkrgloglu dedi: Telefonun içerisinde fan olduğunamı inanıyorsun? Normal Samsung veya IPhone'lar gibi yük altında ısınır. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin üstünde soğutma bloğu da mı yok? TRVDehşeti dedi: Nasıldır derken? İyi ya da kötü olarak mı sordunuz yoksa nasıl bir sistem olduğunu mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl soğutuyor, nelerle soğutuyor onu sordum.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 17 Ekim 2020 #5 321147 dedi: İşlemcinin üstünde soğutma bloğu da mı yok? Genişletmek için tıkla... Vardır tabii ki. işlemcinin ve anakart çipinin üstüne termal ped koyarlar üstüne de metal ya da bakır plaka koyarlar.
321147 dedi: İşlemcinin üstünde soğutma bloğu da mı yok? Genişletmek için tıkla... Vardır tabii ki. işlemcinin ve anakart çipinin üstüne termal ped koyarlar üstüne de metal ya da bakır plaka koyarlar.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 17 Ekim 2020 #6 321147 dedi: İşlemcinin üstünde soğutma bloğu da mı yok? Nasıl soğutuyor, nelerle soğutuyor onu sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam termal pad neyse ne de içerisinde soğutma sistemi bulunan tek telefon ASUS ROG Phone diye biliyorum.
321147 dedi: İşlemcinin üstünde soğutma bloğu da mı yok? Nasıl soğutuyor, nelerle soğutuyor onu sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam termal pad neyse ne de içerisinde soğutma sistemi bulunan tek telefon ASUS ROG Phone diye biliyorum.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 17 Ekim 2020 #7 Nokia marka akıllı telefonun içini açmıştım, işlemci ve benzeri şeylerin üzerine önce termal pedler onların üzerine de bakır plaka koyuyorlar, yani ellerinden geleni yapıyorlar.
Nokia marka akıllı telefonun içini açmıştım, işlemci ve benzeri şeylerin üzerine önce termal pedler onların üzerine de bakır plaka koyuyorlar, yani ellerinden geleni yapıyorlar.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 17 Ekim 2020 #8 erenkrgloglu dedi: Hocam termal pad neyse ne de içerisinde soğutma sistemi bulunan tek telefon ASUS ROG Phone diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir yerde Samsung Galaxy S7 Edge'in içinde de sıvı soğutma var diye okumuştum ne kadar doğru emin değilim ama .
erenkrgloglu dedi: Hocam termal pad neyse ne de içerisinde soğutma sistemi bulunan tek telefon ASUS ROG Phone diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir yerde Samsung Galaxy S7 Edge'in içinde de sıvı soğutma var diye okumuştum ne kadar doğru emin değilim ama .
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.234 Makaleler 14 Çözümler 113 17 Ekim 2020 #9 Bakır plaka. Sıvı sistem yok. Bildiğiniz düz bakır plaka. Öyle çok ısınmıyor zaten.
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 17 Ekim 2020 #10 TRVDehşeti dedi: Bir yerde Samsung Galaxy S7 Edge'in içinde de sıvı soğutma var diye okumuştum ne kadar doğru emin değilim ama . Genişletmek için tıkla... Redmi Note 8 Pro'nun içinde var.
TRVDehşeti dedi: Bir yerde Samsung Galaxy S7 Edge'in içinde de sıvı soğutma var diye okumuştum ne kadar doğru emin değilim ama . Genişletmek için tıkla... Redmi Note 8 Pro'nun içinde var.