Redmi Note 8 son güncelleme sonrası uygulamalar çöküyor

EmrhnGny

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu telefon son 3 güncellemedir, bu tasarımın değiştiği güncellemeden sonra oldu, deli dehşet sistem problemleri yaşıyor. Artık gına geldi gerçekten, sistem sürümünü eskiye falan çevireceğim ROM atarak artık cidden benim gibi bu sorunu yaşayanlar var mı?

Başlıca sorunlar:
Instagram her Allah'ın günü çöküyor,
Sistem cidden kararsız,
Instagram harici birçok uygulamada donuyor kalıyor uygulama yanıt vermiyor diyor hatta ve hatta bazen onu bile demeden tamamen donuyor ve tek çarem restart oluyor.

Var mı bunun bir çaresi ahali?

Bende de aynı cihaz var. Sadece Instagram'da sorun yaşıyorum.

Instagram'da mı sorun var, MIUI'de mi bilemiyorum ama Instagram bende de hiç doğru düzgün çalışmıyor. Çevremde de duydum Instagram sorunlarını, pek üstüne düşmedim o yüzden.

Garantisi yoksa, LineageOS resmi sitesinden, telefonun için uygun olan LineageOS ROM kurabilirsin. Garantisi varsa da, orijinal ROM atıp, kilitleri kapatıp garantiye yollarsın.

Instagram uygulama çökmesini ben de yaşıyorum. Menü tuşuna basıp tekrar açtığımda ya da biraz beklediğimde kendiliğinden düzelebiliyor. Çökme dışında bu telefonda yaşadığım sinir bozucu problemlerden birisi de uygulamayı alta aldıktan sonra uygulamaya geri geçince uygulamanın tekrar başlatılması. Diyelim internetten alışveriş yapıyorum, 3D doğrulama için SMS geldi ve ben SMS'e detaylı bakmak için uygulamadan çıkıp geri girdiğimde her şeyin silinip tekrar başlatılması. Sürekli kart bilgisi girmek zorunda kalıyorum bu yüzden. Başka işler için de geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…