C Cptn.Price Picopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 137 25 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar ben Redmi not 8 için streo ses modülü istiyorum bulamadım bilen varsa link verebilir mi bayağı araştırdım Redmi not 7 için bile varken nasıl Redmi not 8 için olamaz yardımcı olabilecek hocamız varsa çok mutlu olurum.
Arkadaşlar ben Redmi not 8 için streo ses modülü istiyorum bulamadım bilen varsa link verebilir mi bayağı araştırdım Redmi not 7 için bile varken nasıl Redmi not 8 için olamaz yardımcı olabilecek hocamız varsa çok mutlu olurum.
leonardo700 Picopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 25 Ekim 2022 #2 Mod - Redmi Note 8 Dual Speaker Redmi Note 8 DUAL SPEAKER Magisk Modülü. forum.miuiturkiye.net Şuraya bi göz atın.
Mod - Redmi Note 8 Dual Speaker Redmi Note 8 DUAL SPEAKER Magisk Modülü. forum.miuiturkiye.net Şuraya bi göz atın.
C Cptn.Price Picopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 137 25 Ekim 2022 #3 leonardo700 dedi: Mod - Redmi Note 8 Dual Speaker Redmi Note 8 DUAL SPEAKER Magisk Modülü. forum.miuiturkiye.net Şuraya bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun deneyip dönüş yapacağım. leonardo700 dedi: Mod - Redmi Note 8 Dual Speaker Redmi Note 8 DUAL SPEAKER Magisk Modülü. forum.miuiturkiye.net Şuraya bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı modül başarıyla kuruldu ancak kurduktan sonra hiç ses gelmemeye başladı başka modül bulabilirsek iyi olur aslında. Son düzenleme: 25 Ekim 2022
leonardo700 dedi: Mod - Redmi Note 8 Dual Speaker Redmi Note 8 DUAL SPEAKER Magisk Modülü. forum.miuiturkiye.net Şuraya bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun deneyip dönüş yapacağım. leonardo700 dedi: Mod - Redmi Note 8 Dual Speaker Redmi Note 8 DUAL SPEAKER Magisk Modülü. forum.miuiturkiye.net Şuraya bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı modül başarıyla kuruldu ancak kurduktan sonra hiç ses gelmemeye başladı başka modül bulabilirsek iyi olur aslında.