P PrimeLady Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #1 Merhaba. Ben Redmi Note 8 telefonuma Android'in stok ROM'u gibi bir şey indirmek istiyorum. Google Experience diye bir ROM gördüm ama ne kadar güvenilirdir ki? Alternatifi var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2022
Merhaba. Ben Redmi Note 8 telefonuma Android'in stok ROM'u gibi bir şey indirmek istiyorum. Google Experience diye bir ROM gördüm ama ne kadar güvenilirdir ki? Alternatifi var mıdır?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #2 O demis oldugunuz Custom ROM. Custom ROM icin ayri bir konu acabilirsiniz. Stok ROM olarak Endonezya kurabilirsiniz.
O demis oldugunuz Custom ROM. Custom ROM icin ayri bir konu acabilirsiniz. Stok ROM olarak Endonezya kurabilirsiniz.
P PrimeLady Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #3 Endonezya derken? MIUI Endonezya ROM'u mu kastediyorsunuz?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #4 PrimeLady dedi: Endonezya derken? MIUI Endonezya ROM'u mu kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
PrimeLady dedi: Endonezya derken? MIUI Endonezya ROM'u mu kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
P PrimeLady Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #5 Umut Nas dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Zaten onu kullanıyorum. Stok Android yüklemek istiyorum. Umut Nas dedi: Evet. Genişletmek için tıkla...
Umut Nas dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Zaten onu kullanıyorum. Stok Android yüklemek istiyorum. Umut Nas dedi: Evet. Genişletmek için tıkla...