Redmi Note 8 tarayıcı problemi

cosyG

Centipat
Merhaba, Xiaomi Redmi Note 8 kullanıcısıyım. Ana ekranda Swipe up özelliğini kullandığımda sürekli default browser açılıyor. Ne denediysem Chrome'u açtıramadım. Arkadaşımda Xiaomi Note 8 Pro var onda direkt Chrome açılıyor. Ayarlardan varsayılan tarayıcım Chrome olarak seçili. Araştırdığım kadarıyla çoğu insanda aynı sorunu yaşıyor. Var mı çözümünü bulabilen?

Bu özelliği devre dışı bırakıyorum ama MIUI 11'den sonra çıkan bir bug sanırım. Tarayıcı uygulamasının verilerini sıfırlayınca düzeliyor diye okumuştum.

Mi 8 Lite kullanıyorum bende de aynı problem var. Çözümünü bulamadım bir türlü. Ben de yukarı kaydırma özelliğini kapattım. Sağ taraftaki uygulama kasasının altındaki Google arama çubuğunu kullanıyorum.

Bende bu şekilde kullanmaya başladım ama çok gıcık yani Redmi Note8 Proda olupta bende olmaması :/

Bu özelliği devre dışı bırakıyorum ama MIUI 11'den sonra çıkan bir bug sanırım. Tarayıcı uygulamasının verilerini sıfırlayınca düzeliyor diye okumuştum.

Bende öyle düşünmüştüm çünkü arkadaşımın note8 prosunun sürümü 10.küsür bişey ve tertemiz çalışıyor. Update'i geri alma gibi bişey yok herhalde değil mi :/ Tarayıcı uygulamasını da sıfırladım karşıma çıkan tüm çözümleri denedim ama nafile :/ Mecburen MIUI update beklicez :/

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı