Big Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 USB hata ayıklama açık. Bootloader açık. ADB and Fastboot driver yüklü. Telefonu bilgisayar bu şekilde görüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2023
USB hata ayıklama açık. Bootloader açık. ADB and Fastboot driver yüklü. Telefonu bilgisayar bu şekilde görüyor.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 29 Temmuz 2023 #2 Yeniden Başlat Düzeliyor. Artı 0 Eksi
KS KS Big Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #3 ChaosBey dedi: Yeniden başlat düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Telefondan ya da bilgisayardan bahsediyorsan hayır olmuyor. Artı 0 Eksi
ChaosBey dedi: Yeniden başlat düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Telefondan ya da bilgisayardan bahsediyorsan hayır olmuyor.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 29 Temmuz 2023 #4 Big dedi: Telefondan ya da bilgisayardan bahsediyorsan hayır olmuyor. Genişletmek için tıkla... Şarj söketini güzelce temizle. Artı 0 Eksi
Big dedi: Telefondan ya da bilgisayardan bahsediyorsan hayır olmuyor. Genişletmek için tıkla... Şarj söketini güzelce temizle.
KS KS Big Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #5 ChaosBey dedi: Şarj söketini güzelce temizle. Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor. Önceden ROM bile atmıştım PC'yi formatlayınca ayarlar falan silindi tabii şimdi de ne yaptığımı hatırlayamıyorum. Artı 0 Eksi
ChaosBey dedi: Şarj söketini güzelce temizle. Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor. Önceden ROM bile atmıştım PC'yi formatlayınca ayarlar falan silindi tabii şimdi de ne yaptığımı hatırlayamıyorum.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 29 Temmuz 2023 #6 Big dedi: Hayır olmuyor. Önceden ROM bile atmıştım PC'yi formatlayınca ayarlar falan silindi tabii şimdi de ne yaptığımı hatırlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... USB hata ayıklamayı kapat bi. Artı 0 Eksi
Big dedi: Hayır olmuyor. Önceden ROM bile atmıştım PC'yi formatlayınca ayarlar falan silindi tabii şimdi de ne yaptığımı hatırlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... USB hata ayıklamayı kapat bi.
KS KS Big Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #7 ChaosBey dedi: USB hata ayıklamayı kapat bir. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Artı 0 Eksi
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 30 Temmuz 2023 #8 Big dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Çözüm önerim kalmadı. Artı 0 Eksi