O OMFA Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #1 Telefonumu şarja takalı 1 dk olmuşken şarj yüzdesi %1'den %13e geldi. 10 saniyede bir şarj artıyor. Sebebi ne olabilir?
Telefonumu şarja takalı 1 dk olmuşken şarj yüzdesi %1'den %13e geldi. 10 saniyede bir şarj artıyor. Sebebi ne olabilir?
nebileyimabi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 390 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #2 Aynı hızda bitiyor mu artık batarya sapıtmış olabilir.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.372 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #3 OMFA dedi: Telefonumu şarja takalı 1 dk olmuşken şarj yüzdesi %1'den %13e geldi. 10 saniyede bir şarj artıyor. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra muhtemelen şişecek ve şarj da tutmamaya başlayacak. Ben 4-5 ay önce mecburen değiştirdim bataryayı. Pil şişip kapağı açtı köşesinden.
OMFA dedi: Telefonumu şarja takalı 1 dk olmuşken şarj yüzdesi %1'den %13e geldi. 10 saniyede bir şarj artıyor. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra muhtemelen şişecek ve şarj da tutmamaya başlayacak. Ben 4-5 ay önce mecburen değiştirdim bataryayı. Pil şişip kapağı açtı köşesinden.
5 563834 Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 909 Çözümler 4 26 Şubat 2024 #4 Hard reset durumu az da olsa düzeltebilir.
nebileyimabi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 390 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #5 chaturanga dedi: Bir süre sonra muhtemelen şişecek ve şarj da tutmamaya başlayacak. Ben 4-5 ay önce mecburen değiştirdim bataryayı. Pil şişip kapağı açtı köşesinden. Genişletmek için tıkla... Ekranıda kırabiliyor Note 8 ded bildiğim kadarı ile ekran ile pil bitişik.
chaturanga dedi: Bir süre sonra muhtemelen şişecek ve şarj da tutmamaya başlayacak. Ben 4-5 ay önce mecburen değiştirdim bataryayı. Pil şişip kapağı açtı köşesinden. Genişletmek için tıkla... Ekranıda kırabiliyor Note 8 ded bildiğim kadarı ile ekran ile pil bitişik.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.372 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #6 nebileyimabi dedi: Ekranıda kırabiliyor Note 8 ded bildiğim kadarı ile ekran ile pil bitişik. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum onu ekranı kırabilecek kadar basınç uygular mı şişince ama benim pil de konudaki arkadaşın dediği gibi hızlı dolmaya, hızlı boşalmaya başladı bir süre sonra da şişti.
nebileyimabi dedi: Ekranıda kırabiliyor Note 8 ded bildiğim kadarı ile ekran ile pil bitişik. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum onu ekranı kırabilecek kadar basınç uygular mı şişince ama benim pil de konudaki arkadaşın dediği gibi hızlı dolmaya, hızlı boşalmaya başladı bir süre sonra da şişti.
O OMFA Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #7 nebileyimabi dedi: Aynı hızda bitiyor mu artık batarya sapıtmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok, yani her zamanki hızda bitiyor. Zaten anlık olmuştu bu olay. Sonra hiç olmadı. Ama 4 yıl oldu. Bugüne kadar dayanmasına bile şaşkınım.
nebileyimabi dedi: Aynı hızda bitiyor mu artık batarya sapıtmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok, yani her zamanki hızda bitiyor. Zaten anlık olmuştu bu olay. Sonra hiç olmadı. Ama 4 yıl oldu. Bugüne kadar dayanmasına bile şaşkınım.