maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 3 Eylül 2021 #21 The Fallen Angel dedi: @maraushi GittiGidiyor'da satılan bir ürüne güvenmem ben. Zaten bu üründe ithalatçı garantili. Biraz fazla ver, Xiaomi garantili telefon al. Genişletmek için tıkla... Üründen 2 tane alacağım için bütçeyi 2400₺ den fazlaya çıkaramam maalesef.
The Fallen Angel dedi: @maraushi GittiGidiyor'da satılan bir ürüne güvenmem ben. Zaten bu üründe ithalatçı garantili. Biraz fazla ver, Xiaomi garantili telefon al. Genişletmek için tıkla... Üründen 2 tane alacağım için bütçeyi 2400₺ den fazlaya çıkaramam maalesef.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.538 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 3 Eylül 2021 #22 @maraushi İthalatçı garantili ürünlerde sıkıntı çıkma riski yüksek. Birkaç tanesine baktım, telefonun kaçak olduğunu belirten yorumlar vardı. Aklınızda bulunsun hocam, dikkat edin.
@maraushi İthalatçı garantili ürünlerde sıkıntı çıkma riski yüksek. Birkaç tanesine baktım, telefonun kaçak olduğunu belirten yorumlar vardı. Aklınızda bulunsun hocam, dikkat edin.