WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 27 Nisan 2023 #11 Paradoxy dedi: OEM kilidi değil mi bahsettiğiniz? Oem lock açık Genişletmek için tıkla... Hayır bootloader kilidi ayrı. Aşağıdaki kod ile açabilirsiniz ama Telefon sıfırlanacaktır. Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum. fastboot oem unlock
Paradoxy dedi: OEM kilidi değil mi bahsettiğiniz? Oem lock açık Genişletmek için tıkla... Hayır bootloader kilidi ayrı. Aşağıdaki kod ile açabilirsiniz ama Telefon sıfırlanacaktır. Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum. fastboot oem unlock
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #12 Telefona rom yükleyeceğim. Rom yüklersem de sıfırlanmıyacak mı? O zaman bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. O zaman sizin attığınız yazıp yapıyorum işlemi.
Telefona rom yükleyeceğim. Rom yüklersem de sıfırlanmıyacak mı? O zaman bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. O zaman sizin attığınız yazıp yapıyorum işlemi.
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 27 Nisan 2023 #13 Paradoxy dedi: Telefona rom yükleyeceğim. Rom yüklersem de sıfırlanmıyacak mı? O zaman bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. ADB ekranına verdiğim kodu çalıştırarak bootloader kilidini açabilirsiniz.
Paradoxy dedi: Telefona rom yükleyeceğim. Rom yüklersem de sıfırlanmıyacak mı? O zaman bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. ADB ekranına verdiğim kodu çalıştırarak bootloader kilidini açabilirsiniz.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #14 Bootlader komutunu girdim ama hala lock state hatası veriyor. Kapatıp açmam mı gerekiyor? Tamam bu oldukça garip sizin verdiğiniz komutu girdim ama telefon sıfırlanmamış.
Bootlader komutunu girdim ama hala lock state hatası veriyor. Kapatıp açmam mı gerekiyor? Tamam bu oldukça garip sizin verdiğiniz komutu girdim ama telefon sıfırlanmamış.
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 27 Nisan 2023 #15 Paradoxy dedi: bootlader komudunu girdim ama hala lock state hatası veriyor. Kapatıp açmam mı gerekiyor? Tamam bu oldukça garip sizin verdiğiniz komudu girdim ama telefon sıfırlanmamış. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Paradoxy dedi: bootlader komudunu girdim ama hala lock state hatası veriyor. Kapatıp açmam mı gerekiyor? Tamam bu oldukça garip sizin verdiğiniz komudu girdim ama telefon sıfırlanmamış. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #16 Anında bootloader kıran bir program buldum sizce deneyeyim mi?
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 27 Nisan 2023 #17 Paradoxy dedi: Anında bootloader kıran bir program buldum sizce deneyeyim mi? Eki Görüntüle 1756755 Genişletmek için tıkla... Programın adı nedir? Bootloader açılmamış.
Paradoxy dedi: Anında bootloader kıran bir program buldum sizce deneyeyim mi? Eki Görüntüle 1756755 Genişletmek için tıkla... Programın adı nedir? Bootloader açılmamış.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #18 WindowsMan dedi: Programın adı nedir? Bootloader açılmamış. Genişletmek için tıkla... Mediatekbootloader diye bir rar. Nasıl açabilirim bootloaderı peki?
WindowsMan dedi: Programın adı nedir? Bootloader açılmamış. Genişletmek için tıkla... Mediatekbootloader diye bir rar. Nasıl açabilirim bootloaderı peki?
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 27 Nisan 2023 #19 Apply for permissions to unlock Mi devices en.miui.com MI Unlock programı ile deneyin. İşe yaramazsa başka çözüm yolu bulmaya çalışacağım.
Apply for permissions to unlock Mi devices en.miui.com MI Unlock programı ile deneyin. İşe yaramazsa başka çözüm yolu bulmaya çalışacağım.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #20 Unlockladım hocam şimdi ne yapacağım? Ah hata verdi sinirlendim şimdi Ekleme işlemini yapıp deneyeceğim.
Unlockladım hocam şimdi ne yapacağım? Ah hata verdi sinirlendim şimdi Ekleme işlemini yapıp deneyeceğim.