3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 22 Ocak 2022 #11 @Koishi Komeiji Eğer isteğiniz telefona kurup oyun oynamak ise unutun o işi.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #12 356463 dedi: Eğer isteğiniz telefona kurup oyun oynamak ise unutun o işi. Genişletmek için tıkla... Hocam diyorum 2. telefonum bu. Normal hayatta kullandığım telefon farklı. Ama 2. bilgisayarım yok.
356463 dedi: Eğer isteğiniz telefona kurup oyun oynamak ise unutun o işi. Genişletmek için tıkla... Hocam diyorum 2. telefonum bu. Normal hayatta kullandığım telefon farklı. Ama 2. bilgisayarım yok.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 22 Ocak 2022 #13 @Koishi Komeiji o telefona Linux kurdunuz. Amacınız ne olacak? Normal kullanım mı? Oyun mu?
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #14 356463 dedi: @Koishi Komeiji o telefona Linux kurdunuz. Amacınız ne olacak? Normal kullanım mı? Oyun mu? Genişletmek için tıkla... En önemlisi tecrübe kazanmak ve deneyimlemek. İkisi de değil sadece merak ediyorum.
356463 dedi: @Koishi Komeiji o telefona Linux kurdunuz. Amacınız ne olacak? Normal kullanım mı? Oyun mu? Genişletmek için tıkla... En önemlisi tecrübe kazanmak ve deneyimlemek. İkisi de değil sadece merak ediyorum.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 22 Ocak 2022 #15 Koishi Komeiji dedi: En önemlisi tecrübe kazanmak ve deneyimlemek. İkisi de değil sadece merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Telefondan tecrübe kazanabileceğinizi düşünmüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin o zaman. Andronix ile kuruluyor. Termux'u F-Droid'den indirin.
Koishi Komeiji dedi: En önemlisi tecrübe kazanmak ve deneyimlemek. İkisi de değil sadece merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Telefondan tecrübe kazanabileceğinizi düşünmüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin o zaman. Andronix ile kuruluyor. Termux'u F-Droid'den indirin.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #16 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yardım aldım termux u kapattığım zaman Kali ye nasıl geri döneceğim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yardım aldım termux u kapattığım zaman Kali ye nasıl geri döneceğim?
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 22 Ocak 2022 #17 Redmi Note 8 icin Ubuntu Touch portu bulunmuyor, kendiniz portlamaniz gerekir.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #18 433815 dedi: Redmi Note 8 icin Ubuntu touch portu bulunmuyor, kendiniz portlamaniz gerekir. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım? Ve Bootloader kilidi açık olmasına gerek var mı?
433815 dedi: Redmi Note 8 icin Ubuntu touch portu bulunmuyor, kendiniz portlamaniz gerekir. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım? Ve Bootloader kilidi açık olmasına gerek var mı?
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 22 Ocak 2022 #19 Koishi Komeiji dedi: Onu nasıl yapacağım? Ve Bootloader kilidi açık olmasına gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz Linux bilgisi gerektiren bir islem, eger portlamak istiyorsaniz bu dokumentasyona bakabilirsiniz. Bootloader kilidi acik olmasi gerekiyor.
Koishi Komeiji dedi: Onu nasıl yapacağım? Ve Bootloader kilidi açık olmasına gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz Linux bilgisi gerektiren bir islem, eger portlamak istiyorsaniz bu dokumentasyona bakabilirsiniz. Bootloader kilidi acik olmasi gerekiyor.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #20 433815 dedi: Biraz Linux bilgisi gerektiren bir islem, eger portlamak istiyorsaniz bu dokumentasyona bakabilirsiniz. Bootloader kilidi acik olmasi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Linux bilgim var ama Bootloader kilidi açık değil.
433815 dedi: Biraz Linux bilgisi gerektiren bir islem, eger portlamak istiyorsaniz bu dokumentasyona bakabilirsiniz. Bootloader kilidi acik olmasi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Linux bilgim var ama Bootloader kilidi açık değil.