▪Yiğit Centipat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 39 3 Mart 2020 #1 Arkadaşlar telefon 2 saatte şarj fulleniyor. Ama ben şarja takıp uyudum uyuya kalmışım, toplam 6 saat şarjda kalmış. Bi sıkıntı olur mu telefona? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2020
Arkadaşlar telefon 2 saatte şarj fulleniyor. Ama ben şarja takıp uyudum uyuya kalmışım, toplam 6 saat şarjda kalmış. Bi sıkıntı olur mu telefona?
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 3 Mart 2020 #2 ▪Yiğit dedi: Arkadaşlar telefon 2 saatte şarj fulleniyor. Ama ben şarja takıp uyudum uyuya kalmışım, toplam 6 saat şarjda kalmış. Bi sıkıntı olur mu telefona? Genişletmek için tıkla... Ben 1.5 saatte dolan telefonumu 1 senedir her gün 8 saat şarja takıyorum. Daha patlamadık Şaka bir yana şarj dolunca telefon şarjı otomatik keser. Yani sorun olmaz
▪Yiğit dedi: Arkadaşlar telefon 2 saatte şarj fulleniyor. Ama ben şarja takıp uyudum uyuya kalmışım, toplam 6 saat şarjda kalmış. Bi sıkıntı olur mu telefona? Genişletmek için tıkla... Ben 1.5 saatte dolan telefonumu 1 senedir her gün 8 saat şarja takıyorum. Daha patlamadık Şaka bir yana şarj dolunca telefon şarjı otomatik keser. Yani sorun olmaz
nikoplotis Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 591 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer sitolpokin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2020 #3 Dostum telefonlar şarjları %100 olduğu zaman güç almayı keserler. Ancak arka planda çalışan uygulama vs. %99'a düşürürse şarj alır ve tekrar %100 olur. Endişe edilecek bir durum yok.
Dostum telefonlar şarjları %100 olduğu zaman güç almayı keserler. Ancak arka planda çalışan uygulama vs. %99'a düşürürse şarj alır ve tekrar %100 olur. Endişe edilecek bir durum yok.
gradlius Megapat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 306 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2020 #4
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.538 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 6 Mart 2020 #5 Usta bu nasıl bir konudur...