G grgrrrrrr Megapat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #11 Hüseyin42 dedi: Evet 6000 MAH olduğu için baya gidiyor. Burda batarya testi yapılmış 8 saat 20 dakika PUBG oynatabiliyor şarj tam doluyken. Genişletmek için tıkla... Pardon ben A30s olarak görmüşüm, M30s olduğunu fark etmedim, öyleyse normaldir.
Hüseyin42 dedi: Evet 6000 MAH olduğu için baya gidiyor. Burda batarya testi yapılmış 8 saat 20 dakika PUBG oynatabiliyor şarj tam doluyken. Genişletmek için tıkla... Pardon ben A30s olarak görmüşüm, M30s olduğunu fark etmedim, öyleyse normaldir.
El Auria Megapat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 546 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #12 GerginGörünüşlüAdam dedi: M30S alabileceğiniz fiyata Note 8 Pro alırsınız neden 8 modelini tercih ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Pro da ısınma sorunu varmış.
GerginGörünüşlüAdam dedi: M30S alabileceğiniz fiyata Note 8 Pro alırsınız neden 8 modelini tercih ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Pro da ısınma sorunu varmış.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 27 Ocak 2020 #13 El Auria dedi: Pro da ısınma sorunu varmış. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu mu? 5.30'a bakarsan ısınma ile oluşan bir problem olmadığını görürsün Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
El Auria dedi: Pro da ısınma sorunu varmış. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu mu? 5.30'a bakarsan ısınma ile oluşan bir problem olmadığını görürsün Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
El Auria Megapat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 546 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #14 Sylveon dedi: Isınma sorunu mu? 5.30'a bakarsan ısınma ile oluşan bir problem olmadığını görürsün Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoda da ısınmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sylveon dedi: Isınma sorunu mu? 5.30'a bakarsan ısınma ile oluşan bir problem olmadığını görürsün Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoda da ısınmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 27 Ocak 2020 #15 Dışarıdan ölçülen değer ben daha çok performansa etkisine bakıyorum ısınma konusunda.
El Auria Megapat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 546 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #16 Sylveon dedi: Dışarıdan ölçülen değer ben daha çok performansa etkisine bakıyorum ısınma konusunda. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımda ısınma sorunlara yol açar performansa etki etmese bile.
Sylveon dedi: Dışarıdan ölçülen değer ben daha çok performansa etkisine bakıyorum ısınma konusunda. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımda ısınma sorunlara yol açar performansa etki etmese bile.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 27 Ocak 2020 #17 El Auria dedi: Uzun kullanımda ısınma sorunlara yol açar performansa etki etmese bile. Genişletmek için tıkla... 2. olarak en çok ısınan Redmi Note 8 Pro olabilir genel olarak rakip gösterilen telefonlardan 2-3 derece daha sıcak ama 50 derece olan görmedim yaklaşık 43 derece çoğu teste.
El Auria dedi: Uzun kullanımda ısınma sorunlara yol açar performansa etki etmese bile. Genişletmek için tıkla... 2. olarak en çok ısınan Redmi Note 8 Pro olabilir genel olarak rakip gösterilen telefonlardan 2-3 derece daha sıcak ama 50 derece olan görmedim yaklaşık 43 derece çoğu teste.