U umarım Zeptopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Aralık 2024 #11 Atakan_1 dedi: Şu an çalışıyor fakat yeni telefon aldım artık kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki servise gösterdiniz mi yoksa sizde mi pirince yatrdınız?
Atakan_1 dedi: Şu an çalışıyor fakat yeni telefon aldım artık kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki servise gösterdiniz mi yoksa sizde mi pirince yatrdınız?
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 872 Çözümler 3 6 Aralık 2024 #12 umarım dedi: Peki servise gösterdiniz mi yoksa sizde mi pirince yatrdınız? Genişletmek için tıkla... Pirince yatırdım garantisi yoktu zaten. umarım dedi: Peki servise gösterdiniz mi yoksa sizde mi pirince yatrdınız? Genişletmek için tıkla... En son kullandığım sıralarda bazen ekranı gidiyordu 10 dakika sonra falan geri açılıyordu ama çok nadir oluyordu yani.
umarım dedi: Peki servise gösterdiniz mi yoksa sizde mi pirince yatrdınız? Genişletmek için tıkla... Pirince yatırdım garantisi yoktu zaten. umarım dedi: Peki servise gösterdiniz mi yoksa sizde mi pirince yatrdınız? Genişletmek için tıkla... En son kullandığım sıralarda bazen ekranı gidiyordu 10 dakika sonra falan geri açılıyordu ama çok nadir oluyordu yani.
U umarım Zeptopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Aralık 2024 #13 Atakan_1 dedi: Pirince yatırdım garantisi yoktu zaten. En son kullandığım sıralarda bazen ekranı gidiyordu 10 dakika sonra falan geri açılıyordu ama çok nadir oluyordu yani. Genişletmek için tıkla... Anladım, geçen gün redmi 13C de bu sorunu yaşadım da sizin entry i görünce yazmıştım.
Atakan_1 dedi: Pirince yatırdım garantisi yoktu zaten. En son kullandığım sıralarda bazen ekranı gidiyordu 10 dakika sonra falan geri açılıyordu ama çok nadir oluyordu yani. Genişletmek için tıkla... Anladım, geçen gün redmi 13C de bu sorunu yaşadım da sizin entry i görünce yazmıştım.