Laika Decapat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Cihazım Redmi Note 8 CoD Mobile oynuyorum. Genel olarak mobil oyunlarda anlık takılmalar ve FPS düşüşlerini en aza indirmek için neler önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2023
Cihazım Redmi Note 8 CoD Mobile oynuyorum. Genel olarak mobil oyunlarda anlık takılmalar ve FPS düşüşlerini en aza indirmek için neler önerirsiniz?
A Ahmet Efe9272 Picopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 18 Kasım 2023 #2 Laika dedi: Cihazım Redmi Note 8 CoD Mobile oynuyorum. Genel olarak mobil oyunlarda anlık takılmalar ve FPS düşüşlerini en aza indirmek için neler önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... O cihaz baya eski söyle diyeyim her oyunu lowda oynaman gerekiyor iyi fps için
Laika dedi: Cihazım Redmi Note 8 CoD Mobile oynuyorum. Genel olarak mobil oyunlarda anlık takılmalar ve FPS düşüşlerini en aza indirmek için neler önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... O cihaz baya eski söyle diyeyim her oyunu lowda oynaman gerekiyor iyi fps için