Redmi Note 8'den 8 Pro'ya gecilir mi?

NessGhest

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Telefon oldukça yavas.Rom kurmakla uğraşmak istemiyorum ve 2. el bakıyorum.
2500 TL'ye ekranı değişmiş Redmi Note 8 Pro buldum. Ayrica kamera ve işlemci batarya açısından daha iyi, alınır mı?

Hayır tabii ki de. 2019'dan kalma bir telefon. 2500 TL'ye telefon yok. 8 ne ise 8 Pro da öyle. Bütçeni 10.000 gibi seviyelere çıkar güzel alınabilecek telefonlar var.

Var dostum arkadaşın dediği telefonlar 2-3K arasında. Çoğu yurt dışı veya ekran değişmiş oluyor
Tamam dostum hem Redmi çöpü hem de ekranı değişmiş bu ikiliyi almak yerine 2-3 binimi vakıfa bağışlarım daha iyi. Bu ekonomide 2000-3000'e telefon mu kaldı? Kaldı ki Redmi telefonlar zaten yavaşlıyor 2-3 bine alacağın Redmi'den iPhone performansı mı bekleyeceksin? Adam telefonum yavaşladı diyor. 10 bine çıkartacaksın 0 telefon var çok güzel fiyatlara. Yoksa da biriktireceksin. Şimdi 2000 verip 8 Pro alınca hiç bir şey değişmeyecek.

bütçe 10k olsa zaten note 13 alınıyor o fiayata sıfır

Kardeşim şu anda Redmi Note 8 Pro PUBG'de 60FPS destekliyor ne anlatıyosun ya sen

bütçe 10k olsa zaten note 13 alınıyor o fiayata sıfır
Tamam işte bende onu alsın diyorum. En azından değecek verdiği paraya. Bu fiyata alacağı telefon kendi telefonu ile aynı olacak.

Kardeşim şu anda Redmi Note 8 Pro PUBG'de 60FPS destekliyor ne anlatıyosun ya sen
Yemişim PUBG'unu telefonlar PUBG oynatmak için mi üretiliyor? Adam Instagram girecek bir şeyle takılacak. iPhone geçtiğimden beridir adam diyor bu telefon yazık sana PUBG oynamıyorsun. Şu PUBG algısını bırakın artık. Telefonlar oyun oynamak için üretilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…