Redmi Note 8'den 8 Pro'ya gecilir mi?

2000TL'lik telefon önerisine 10k ya çıkart bütçeni demekle saçmalamışsın zaten. 1-2K çıkabilirsen şunu al desen anlarım da bütçeyi 5X yap demek ilginçmiş.
Olay 5X değil. Adam telefonum yavaş diyor, kasıyor diyor. Beklentisi kasmayan bir telefon. 2000'e sence kasmayan bir telefon olabilir mi? Adama niye durduk yere para israfına sokayım? 8 ne ise 8 Pro da öyle zaten. Aralarında fark yok.

2000TL'lik telefon önerisine 10k ya çıkart bütçeni demekle saçmalamışsın zaten. 1-2K çıkabilirsen şunu al desen anlarım da bütçeyi 5X yap demek ilginçmiş.

Evet, 10k biriktirine kadar muhtemelen okulu bitirmiş olacağım. Max 1-2K çıkarım.

Öner demiyorum önermeyebilirsin saygı duyarım.

Evet, 10k biriktirine kadar muhtemelen okulu bitirmiş olacağım. Max 1-2K çıkarım.

Eğer 1-2K çıkabilirsen S9+/S10 bakabilirsin Samsung tarafında. S9+ kullanmıştım çok güzel telefondur. Kamerası vs de güzeldi.

Öner demiyorum önermeyebilirsin saygı duyarım.
Ama saçmalıyorsun diyorsunuz. Adama alınmaz diyorum gelmiş 60 FPS PUBG oynatıyor diyor. Olayı bu yani. Sen olsan alır mıydın bu telefonu? Telefonun kasmayan yanı yok arayüzde. Demin güzel bir saydırdı ama okuyamadan mesajı silindi ceza yedi.

Hocam öyle demeyin ya işlemci olsun batarya olsun RAM hafıza pil açısından gayet beğendiğim bir telefon 6 GB ramdanda pek kasacagini düşünmüyorum. Ayrica Samsung'ta bu fiyatta güzel cihazlari var.

Alınmaz demene saçmalıyorsun demedim 2K'lık öneri konusunda 10k ya telefon önermene saçma diyorum. Uzatmanın mantığı yok iyi günler.

Yurt dışı Redmi Note 10 Pro'lar da mevcutmuş hocam isterseniz onlara da bakabilirsiniz.

Hocam alınır o telefonu severim iyidir. RAM'i yüksek olsun tamadır.

Siz niye hep beğenmedim e basıyorsunuz ya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…